mustikkariemua



Onnea on mustikoista siniset sormet. :)


Jos olisin ennen mökille menoa sulattanut ja pessyt pakastimeni valmiiksi, ei tällaista mustikkariemua olisi syntynyt. Nyt 10 litraa itse poimittua marjaa on pakasessa luomassa pehmeää laskua syksyyn ja talveen - ja erityisesti herättämässä muistoja. Kaksi päivää poimittiin helteessä, kolmantena sateen kostuttamassa metsässä. Oli ihanaa istua mättäälle, kuin lapsi konsanaan. Antaa ajatusten olla ja mennä. Rupatella siinä ohessa elämästä ja sen vierestä. Vain isoja, kuivia sinisiä marjoja ympärillä, aurinko, metsän tuoksu ja kesätuuli.... sekä ihan vain pari paarmaa ja hyttystä.

Marjanpoimintatyyliä
Paita: isän vanha kauluspaita
päähine: isän vanhasta t-paidasta kääritty turbaani
Legginsit: Zara monta monta vuotta sitten 

On ollut ihmeellinen kesä. Olen lillunut järvessä näin viimeksi lapsena. Syönyt lettuja yhtä paljon pienenä. Olen nauttinut täysillä vain olemisesta, kaikilla aisteillani. Pelannut lentopalloa vuosien tauon jälkeen kädet mustelmille asti. Ja sulkapalloa tuulesta välittämättä. Unohtanut täysin kaupunkielämän -.ja valvonut kärpäsen tahtiin.

Savonlinnan Amandasta en millään päässyt pois shoppaamatta jotain. Mukaan tarttui  mm. nuo henkarit ja alla olevassa kuvassa näkyvä kruununeulatyyny...





Niin ja se mökkikarderoobikin toimi loistavasti. ;)

Kommentit

Tomi sanoi…
Kiva postaus, sinä sinisormi! Kiitos! ;D

Suositut tekstit