Sunnuntai-haahuilua


Ihana haahuilu-sunnuntai. Puuhastellen ja touhuillen. Laitan tavaroita paikoilleen, teen kynttilä-asetelmia ja ihastun esineisiin uudestaan. Ei ole kiirettä. Maalikin tuoksuu vielä. Mietin taulun paikkaa ja koetan etsiä jotain korkeaa kirjojen vierelle. Valoa tulvii ikkunoista, aurinko kultaa näkökenttääni ulottuvat puut. Kuuntelen Beady Belleä ja Carla Brunia.


Lounaaksi oli luvassa herkkuja. En millään malttanut odottaa. Miksei aina voi olla Hullut Päivät: saisi hyviä ruokatarvikkeita - niitä herkkuja - kohtuuhintaan? Vuohenjuustoa, pihviä, simpukoita, lohta, avokadoja... Erityisesti harmittaa, etten santsannut vuohenjuustoa enempää.

Päivän kruunaa Coco Chanel & Igor Stravinsky -elokuva. On ihanaa mennä leffaan. Odotan innolla sitä toista Coco Chanel -elokuvaa. Tämä sopii hyvin alkulämmittelyksi.

Tänään elämä tuntui hyvältä. Maistui. Nautin niin kodistani, tästä valosta, tunnelmasta. Hyvä olo aktivoi. Pidän kovin myös Robbie Williamsin musiikista. En ehkä lähivuosien tyylistä, mutta aiemmasta. Olen harmittellut usein, etten mennyt aikoinaan hänen Helsingin konserttiinsa. Silloin vuosia sitten. Päätin hieman kompensoida menetystä hankkimalla liput Tennispalatsiin hänen tulevan Lontoon keikkansa livelähetykseen.

Kommentit

Christina sanoi…
Carla Brunilta löytyy kyllä ihania sunnuntaifiilis-biisejä. :)
Maarit sanoi…
Christina: Carla Brunilla on hyviä biisejä niin moneen fiilikseen - ja fiilien luontiin. :)

Suositut tekstit