Uusi alku

Uuden alussa. Ehkä. Omalla kohdalla taas. Ehkä tällä kertaa ei niin uuden alussa kuin viimeksi. Vähän hienosäätöä ja armollisuutta itselleen. Merkityksien tarkentamista.

Jostain nousee halu kirjoittaa, jakaa tuntemuksia ja ajatuksia. Ilman markkinoinnillista ja myynnillistä pakkoa. Enemmänkin tunteesta kumpuavaa. Kaikki kun on nykyään jonkin markkinointia. Brändin, elämäntavan, minän, ajatuksen, sanoman... Juuri nyt koen sen kuitenkin rajoittavana - ahdistavanakin - tekijänä.

Haluan kuitenkin jakaa ajatuksiani ja tunteitani, joita koen tyylin, muodin ja pukeutumisen maailmassa. Niitä juttuja, jotka minussa herättävät jotakin. Sellaisia, joiden yhteydessä minun ei tarvitse miettiä, löytyykö ajatukselleni vastinetta Helsingin lukuisista liikkeistä.

Siksi blogi. Erillään CocoStylesta. Mutta niin kiinteässä yhteydessä siihen. Sillä CocoStylen nimeen kiteytyy ajatukseni: tyyli on kokonaisuus!

Entäs jos kyse onkin elämysten tuottamisesta?

Kommentit

Heli Sirkiä sanoi…
Hei Maarit,

tuttu tunne. Entäpä jos ei tarvitsekaan 'markkinoida' vaan ihminen voi olla oma itsensä? Työminä ja siviiliminä ovat vain kokonaisuuden eri ulottuvuuksia? Juuri sehän tekee ihmisestä ihmiseen, eikä tuotteen. Aitous. Kiinnostavuus. Mielipiteet. Teot.

Enpä muuten oivaltanut aiemmin, että Cocostyle viittaa koko tyyliin. Hauska oivallus! Voisiko sitä jotenkin tuoda paremmin esiin? Kuten Roger Ailes aikanaan totesi, You are the Message. Tyyli on viesti Sinusta. Sisäinen minäsi ulkoisesti ilmaistuna. Siihen kuuluvat myös ajatukset ja mielipiteet.

Onhan ihmisellä oikeus olla CocoNainen. Sellainen mitä on nyt ja miksi haluaa tulla!

Suositut tekstit