energiaväri piilossa


Kävin eilen yhdessä suosikkiliikkeistäni. Tuttu myyjä katseli, kun sovitin mustia mekkoja. Kysyi: "Käytätkö koskaan muuta kuin mustaa?" En, en taida käyttää. Muuta kuin seinissä, astioissa, puhelimen kuoressa, Filofaxin kansissa ja silloin tällöin päälläni - heinäkuussa.

Ei kai ihminen ilman värejä pärjää. Jos niitä ei ole vaatteissa, ne ovat piilossa. Jossain, mistä kuitenkin ammentaa itselleen energiaa. Vaatteitanihan en niin näe. Enemmänkin haluan, että näytän hyvältä, jos satun näkemään itseni peilistä. Mustassa oloni vain tuntuu hyvältä.


Sisustus on toinen juttu. Katselin juuri Pukkilan esitettä. Haluaisin nimittäin myös keittiöön väriä. Valkoisen, harmaan, pähkinän ja mustan rinnalle. Ystäväni on saanut minut vakuutettua, että välitilan laatoituksen vaihto ei ole hankalaa. Tämän ajatuksen turvin taidan uskaltaa laittaa häivähdyksen pinkkiä tai fuksiaa laattoihin. Eteisen fuksian värisen seinän jatkoksi. Sen värin olen jo valinnut Tikkurilan värikartasta, jota silmäillessä tuntuu, kuin olisi karkkikaupassa...


Mistä sinun energiavärisi löytyy?

Kommentit

Suositut tekstit