Syksyn muoti kaupoissa - ensimmäisiä tunnelmia

Kävin tänään tekemässä ensimmäisen silmäyksen tulevan syksyn muotiin. Siihen, mitä on kaupoissa, joka poikkeaa usein yllättävän paljon siitä, mitä lehdissä luvataan ja povataan. Hyvin ristiriitaisin tunnelmin poistuin liikkeistä.

Tuntuu, että tämä on jo nähty: tunikaa, mekkoa - ruudullista ja yksiväristä - pallohelmaa, kotelomekkoa, legginssejä ja kapeita farkkuja. Harmaata, lilaa, sitä tiettyä sinistä, mustaa. Pitkiä, "lerpakkeellisia" neuletakkeja. Ihmeellisiä hihoja, näyttäviä kauluksia.

Ehkä se lila oli kirkastunut, kapeiden farkkujen rinnalle tullut boot cut. Ja hameen täytyy nähtävästi olla erityisen kapea, mieluiten nahkaa.

Toisaalta olen iloinen, sillä tämä muoti on niin minun muotiani. Löydän helposti itselleni sopivia ja mieluisia malleja. Mutta en tunne löytäväni uutta, kehittävän tyyliäni... Enkä innostu hehkuttamaan asiakkaillekaan syksyn uutuusarvoa.

Onneksi tulee vielä muutama mallisto. Odotan niitä, annan toivoa... :)

Kommentit

MariaHelena sanoi…
Mulla on sellainen tunne, että parin viime vuoden aikana syksyn muoti on ollut (ainakin värimaailmaltaan) sitä samaa: mustaa, harmaata, ruskeaa, violettia. Eikö sitä maailmassa ole olemassa muita syksyn värejä?
Maarit sanoi…
MariaHelena: olen ihan samaa mieltä - ja kun ei se syksyn värimaailma maailmalla näytä näin yksitoikkoiselta, miksi siis meillä? :)

Suositut tekstit