muotia muotia


Tämä päivä ja huominenkin on pyhitetty suomalaiselle muodille ja Finnish Catwalkille. Olen niin iloinen, että saan tehdä töitä sellaisen alan parissa, jota rakastan ja joka herättää minussa intohimoja.

Olen tapahtumassa uudessa roolissa: hengailen Sami Korhosen standilla ja autan häntä uuden malliston esiin tuomisessa. On helppoa kertoa jostain, johon itse uskoo. Samin suunnittelemat vaatteet ovat juuri sitä, mitä haen usein Milanosta tai Pariisista. Naisellista, persoonallista, laadukasta - mutta niin tyylikästä ja sopivan yksinkertaista. Samin erityisominaisuudeksi voisin nimetä hänen kykynsä leikitellä leikkauksilla ja materiaaleilla. Huolittelusta puhumattakaan.

Myönnän, että hieman syyhyävät kädet näytöksen tekemiseen. :) Mutta tänään kokemani näkökulma on uusi ja innostava. Olen onnellinen, että saan kokea muotimaailman eri puolia.

Minusta on myös loistavaa, että tällainen tapahtuma on saatu jälleen toteutettua. Vaikka käytävillä kuulee paljon mutinaa siitä, kuinka tapahtuma on vain muotimessujen jäänne (kutistunut kutistumistaan), ainakin tänään tunsin ylpeyttä suomalaista muotidesignia kohtaan. Meillä on sekä vahvoja brandeja, jotka osallistuvat arjen pukeutumiseemme, myös loistavia nuoria suunnittelijoita. Sami tietysti yksi heistä. Toisena mielelläni mainitsen Valkyrianin ja Lotta Mönkäreen. Molemmilla niin vahvasti oma tyyli ja suunta. Upeita!

Kommentit

Ilona sanoi…
Oli kiva nähdä messuilla :) En taaskaan muistanut ottaa yhtään kuvaa koko tapahtumasta, vaikka kamera onkin aina mukana...
Maarit sanoi…
Ilona, niin oli! :)
Onneksi kuvia löytyy myös ihan virallisilta tahoilta käytettäväksi. Pidin kovasti tämän vuotisen tapahtuman tunnelmasta. :)

Suositut tekstit