Juhliin menossa


Ystävien häät. Hauskaa, kun ne ovat perjantaina. Se jo tekee juhlista erityislaatuiset. Vaikka jokaiset hääthän ovat..

Jotkut tyyligurut suosittelevat, että juhlavaatteet pitäisi ostaa silloin kun jotain sattuu löytämään. Kiireessä ja pakkotilanteessa tekee vain huonoja valintoja. Olen iloinen, että olen kerrankin tätä neuvoa noudattanut. Ehkä vahingossa. En edes muistanut, että yhden nukkeni päällä on mitä ihanin mekko syyshäihin - vaikka sitä katson päivittäin. Se löytyi aikanaan Espanjasta ja on saanut odottaa vuoroaan turhan kauan.

Mietintää kuitenkin aiheuttaa, pitäisikö illalla laittaa sukkahousut/sukat jalkaan. Suomalaista etikettiä myötäillen, aina pitäisi olla sukat juhlassa. Mutta eiväthän ne Euroopassakaan... Eri asia on, että tarkenenko ilman. Ja pärjäisinkö pelkällä huivilla ja villatakilla vai tarvitaanko jo takki?

Valmistautumisen teen - kerrankin - oikein pitkän kaavan mukaan. Eilen lakkasin kynnet, tänään aloitin aamuni kasvonaamiolla. Kohta pääsen kampaajalle. Juhaltunnelmaan kohottautuminen alkoi jo eilen, kun sain mahdollisuuden käydä katsomassa morsiamen pukua. Viimeinen varmistussovitus ennen h-hetkeä. Kuinka kaunis olikaan puku ja vielä kauniimpi morsian.

Ihanaa päästä juhliin! :)

Kommentit

Ava sanoi…
nautihan oikein kunnolla!

Suositut tekstit