The Takki


Vihdoin silitystä vaille valmis. The Takki.


Sen tekemiseen on kulutettu aikaa ja lankaa enemmän kuin minkään ompelutyön tekemiseen koskaan. Ratkojasta tuli prosessin aikana paras ystäväni, langan haituvista kaverini. Olen tyytyväinen. Vaikka hihojen istutus ja taskujen suut eivät ole vieläkään priimaa. Myös vyön teen leveämmäksi, jos jostain vain löydän lisää samaa kangasta.


Missio: Naisellinen, ihana, sopiva ja mukava takki, joka olisi kuitenkin - chic.
Toteutus: Moneen kertaan saumoja purkaen, mielipidettä muuttaen
ompelukoneen ja saumurin ystävällisellä avustuksella

Oikeaa tunnelman loivat: Carla Bruni, Ronan Keating, Saint Etienne,
Beady Belle, Mika

Tarvittiin myös: Valpolicella Classicoa ja Sauvignon Blancia,
useita eri kaavoja, innoittajia, kangasta - myös vuoriin -
työn hylkäämistä muutamaksi viikoksi

ja aikaa... mahdollisuutta inspiroitua ja toteuttaa ideoitaan.


Huomiseksi on kuulema luvattu vielä jotain muuta säätä kuin hellettä. Takki taitaa siis päästä tositoimiin. Ajattelin pukea sen kanssa legginsit, tunikan (joka vilkkuu etuhelman alta vain vähän) ja korkeat korot...

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Olen sanaton, Vau! Ett ord...
- Heidi
Anni sanoi…
Voi kun se on kaunis, mielettömän kaunis! Kuvia sitten myös kun se on sun päällä, kiitos.:)

(ihana viimeinen silaus tuo tuotemerkkilappu)
Joola sanoi…
Vau, onnittelut. Kivaa, että takki on valmis. Olenkin miettinyt sitä jo monena päivänä. Tuo nimellinen vaatenauhasi on ihana myös. Tulee viimeistelty olo.
Joola sanoi…
Heh Maarit, kommentoin vahingossa Joolana, mutta viis kai siitä.
Maarit sanoi…
Heidi: Kiitos, ett ord. :) Tykkään kovasti myös itse....

Anni: Kiitos. Hmmm... katsotaan, joskos saisin takista kuvia myös päälläni. Niin kiva kuvata tuota nukkea, kun seisoo selkä suorassa ja vaate istuu sen päällä hyvin.

Joola: Kiitos onnitteluista. Olen iloinen, että luet ja kommentoit blogiani. Ei kai sillä niin väliä, mikä nimimerkki on käytössä, jos kuitenkin tunnistaa... Oman fiiliksen mukaan. :)

Kuvittelin aina, että tuollaisten niminauhojen teettäminen on kovin kallista. Mutta eipä ollut ja minulla on nykyään aina yhtä jännittynyt olo, kun ompelen sellaista kiinni tekeleisiini. Se on aina se viimeinen juttu, jonka teen. Lasten vaatteisiin en ole uskaltanut laittaa - olen ajatellut, että raapii ja kutittaa turhaan pieniä selkiä...
Anonyymi sanoi…
Hei tää on hyvä!!! Oikeasti! Tykkään tosi paljon. Samoin minäkin pidin siitä nimellisestä vaatenauhasta. Siinä oli jotain jännää, kohtaloa, nimeä.
-Heli

Suositut tekstit