Keittiön taso - minä 1-0



Koti on kuulkaa vaarallinen paikka.

Eilen aamulla kumautin niinkin eksoottista asiaa kuin roskia laittaessani silmäkulmani kettiön tason reunaan. Lopputuloksena taksimatka Mariaan ja 4 tikkiä. Kylmä auttaa, mutta ei vie mustelmaa pois. Juhannuksen meikiksi taitaa valikoitua kuin itsestään lilan ja keltaisen säyvt. Sopivat muuten loistavasti myös mekkoni väreihin. :) Sikäli mikäli turvotus laskee ja suostun ylipäänsä lähtemään ihmisten ilmoille.

Mietiskelin, kuinka lapsille aina sanotaan, että rehvastellessa ja riehuessa voi sattua. Näköjään voi sattua ihan rauhallisissakin merkeissä. Tapaturmia ei voi välttää. Ne tapahtuvat jos ovat tapahtuakseen. Tällä kertaa keittiön taso ja laatikosto päättivät vain hyppiä silmille. Ehkä ne yrittävät viestiä, että haluavat jo uuden emännän...


Mikä loistava tekosyy pysyä kotona ja jatkaa ateljeessa touhuilua. Luonnostelin illalla mekkoja: vaikka kankaat ovatkin silkkejä, haluaisin tehdä mekoista vähän arkisempia. Alalankana ommeltava kuminauha saa toimia arkipäiväistävänä elementtinä.

Sitä ennen minua kuitenkin odottaa kampaajanautinto. Pitkästä aikaa. Haluan mennä, vaikka toisaalla päätin jo, että en halua ulkomaailmassa tänään näyttäytyä. Onneksi vielä on suurten aurinkolasien aikakausi. Täytyy myös kaivaa Joe Blascot jostain esille, jos niillä saisi pahinta peitettyä.


Ajattelin ottaa hiuksiini mallia Katie Holmesista. Hänellä on mielestäni loistava hiusstailisti: hiusmalli muuntuu vähän väliä, pituus pysyy. Aikaisemmin minullakin oli tiukka polkkatukka. Nyt voisin kokeilla jotain vähän kevyempää mallia, kerroksittain leikattua, jonka saisi polkaksi suoristusrautojen avulla.

Kyllä minäkin sitten aina onnistun sähläämään... :)

Kommentit

Suositut tekstit