Korut koristavat elämääni

Pari päivää sitten sain Ilonalta ensimmäisen blogi-haasteeni. Jee! Kiitos. :)

"Tehtävänä on esitellä kolme korua/kolme kollaasia korutrendeistä, jotka on suosikkisi juuri nyt. Korut voivat olla omiasi tai netistä löydettyjä kuvia. Haasta sen jälkeen 3-5 tekemään sama."


1. Hiuskorut. Voisin kulkea aina höyhenet päässä! Helmikuussa tuottamaani näytökseen Savonlinnan Olavinlinnassa väkersimme ihanaisen apurini kanssa pääkoristeet itse, kun halpisversioita ei vielä ollut. Tekokukkia (jotka revittiin irti maljakoista, jotta saimme mustia ruusuja), hiusklipsejä, höyheniä, huopaa, lasihelmiä, rautalankaa ja liimaa... Ai niin, ei pitänyt paljastamani, että näytöksissä ei aina käytetäkään vain huippudesignia. :) Tuo yksi, valloittavin, on kylläkin Piecesiltä ja hankittu vapuksi. Pinkki ruusu Korukolmion. Voihan näitä käyttää rintakoruinakin, huivissa lisänä, laukun kädensijassa...

2. Kivikoruissa on jotain vaikuttavaa. Kivi on kaikessa pysähtyneisyydessään niin elävä. Käytin pitkään äitini 20-vuotislahjakseen saamaa savukvartsisormusta. Viime aikoina olen ihastunut etenkin kuvassa oleviin Amoy Designin koruihin. Niillä on helppo luoda "paljon koruja"-staileja, jotka ovat nyt niin fashion. Noita pitkiä kiviketjuja muuten harsimme näytökseen boleron reunan koristeeksi.... Itse kieputan niitä monta kerrosta kaulani ympärille.


3. Korulaukut. Korvaan korut usein joko kivalla laukulla tai näyttävillä kengillä. Valkoinen paljettilaukku on Banana Republicin ja tuotu Ameriikoista. Ostin sen ostoskeskuksesta nimeltä Paradise. Sitä se todella oli: meni pienen tytön pää ihan sekaisin. :) Kukallinen helmilaukku on heräteostos Singaporen lentokentältä. Sopi täydellisesti teettämääni vaaleanpunaiseen silkkimekkoon ja kukkasandaaleihin. Samppanjan värinen ruusukelaukku on kotoisesti Stockmannilta Globalin mallistosta. Sen nähdessäni olin kuin pikkutyttö karkkikaupassa: en suostunut poistumaan ennen kuin sain laukun. Cosmopolitanin musta helmihapsulaukku puolestaan on hankittu valmistujaisjuhliin iltapuvun kanssa...

Neljäs koruni olisi varmastikin ollut - mainittujen kenkien lisäksi - käsineet. Lyhyet pitsikäsineet ovat aivan liian chic ollakseen vain pala kangasta. Viidentenä huivit. Jo lukiossa tulin tunnetuksi huiveistani, enkä sittemmin ole niistä luopunut. Näin kesälläkin aina yksi pashmina kulkee mukana. Varmuuden vuoksi. Jotkut vain ovat huivi-ihmisiä...

Tämä oli kovin mieluinen ja haasteellinenkin haaste. En oikein ole koruihmisiä ja siksi otin oikeuden omiin käsiini ja laajensin korukäsitettä. Enää vaikeampi olisi ollut farkkuihin liittyvä... :) Vähän innoistuin taas itsekin koruista.

Ja sitten - haasteen laitan eteenpäin seuraavaksi Bealle ja Avalle sekä lukijoistani Juulle, Heidille ja Annille, mutta myös muille: millaiset korut teitä ihastuttavat juuri nyt?

Kommentit

Ava sanoi…
Hui, haaste. =) Mutta kiitos haastamisesta kuitenkin!
Ilona sanoi…
Olihan minullakin koruiksi laskettu ne kaula-asiat, joten yhtä hyvin laukut voivat olla koruja ;)

Kivat kolme koostetta löysit sinäkin tähän! :)
Anonyymi sanoi…
olen korufriikki, vaikkakin vähän jumahtanut samoihin koruihin koko ajan... Kaulassa ja ranteessa runsaus on kyllä mun juttu, mustat helmet kieputettuna moneen kertaan joko kaulaan tai ranteeseen on ihana. Blingbling lasin"värisenä", metallnhohtoisena tai mustana. Ei mitään pientä! ;) Hiuskorut ovat myös minun mieleni, kiitokset Maaritin inpiraatiolle!
-Heidi
Anonyymi sanoi…
No kylläpäs tuli kasa kirjoitusvirheitä kun kirjoitin Touko sylissä! ;D -Heidi
Maarit sanoi…
Ava: Pientä puuhaa kesän ratoksi. Eli ole hyvä! :)

Ilona: Kiitos :) Kai korut voivat olla melkein mitä vain... Niin ainakin itse ajattelen, ehkä juuri siksi, että olen aina ollut huono käyttämään niitä.

Heidi: Olit nopea haasteen vastaanottaja ja vastaaja, kiitos. Paljon koruja on oikeastaan enemmän myös minun mieleen... Eikä näin kesäiltana niin haittaa, vaikka on kirjoitusvirheitä. :)

Suositut tekstit