kukkia ja askartelu-ideoita


En taidakkaan olla niin onneton viherpeukalo. Yli puoli vuotta kauneusunia nukkunut orkideani kasvatti ensin varren ja nyt se avaa ensimmäistä kukkaansa. Kukan nuppu näyttää vahvalta - ja kuinka herkän oloinen kukka sieltä avautuukaan.


Olohuoneeni on täynnä punaista ja valkoista. Kankaita. Tämän kesän muotivärit. Ja hääpuvuissa ehdoton trendi on lyhyt. Olen nauttinut niiden työstämisestä. Riittävän haasteellisia ja kaikki erilaisia. Mietin, miten ikinä totun polyestereihin ja polyamideihin uudestaan, kun olen saanut työskennellä nyt vain erilaisten silkkien kanssa. Armanin silkki tuntuu niin ihanalta käsissä, että ei edes harmita, vaikka sen työstäminen on haastavampaa.


Minulla alkoi tänään 'loma'. Kaksi päivää etuajassa. Nyt olisi mahdollisuus toteuttaa kaikkia niitä pieniä ideoita, joita olen kehitellyt. Viime viikolla jo aloitin askartelemalla vanhoista muotilehdistä 'taskuja' joihin voin säilöä kätevästi kaavoja. Espanjan Voguen kuvat ovat niin kauniita, että niillähän voisi päällystää myös vaikka laatikoita. Haluaisin myös ommella pusseja kankaista, joissa voisin luovuttaa valmiit tekelee aina asiakkaalle. Ja tilkuista pöytäliinoja...

Ensin lepään.

Kommentit

Suositut tekstit