tapaus minttu ja muuta kesän satoa


 Laitoin mintun jäähylle. Pienempään ruukuun. Miettimään, miten toisten yrttien kanssa käyttäydytään. Oli kasvattanut juuret läpi parvekepalstakorini. Sain kaivaa niitä tosissani - ajatellen palstan kokoa ja syvyyttä. Vielä siellä on minttua, ihan varmasti. Ei se lähde ennen kuin käyn läpi koko mullan. Silti toivon, että vielä saan pienestä yrttimaastani satoa. En ehkä tästä melko karun näköisestä jäännöksestä, mutta jos siihen istuttaisi uusia versoja. Vielä on kesää jäljellä?Kirjoitan täten myös muistiin, että jos joskus vielä hankin minttua, istutetaan se omaan ruukkuunsa. Palstaan vain basilikaa, tinjamia ja rucolaa.

Hääpuku nro II

Tämä kesä on ollut hääpukujen kesä. Kolmas valmisteilla ollut valmistui vihdoin tänään. Vielä viimeisessä sovituksessa tuli vastoinkäymisiä: vetoketju hajosi. Mietin vain, miten paha tilanne olisi ollut, jos emme olisi enää sovittaneet. Onneksi hajosi nyt eikä vasta silloin, kun morsian on muutenkin jännittynyt ja  kaikesta hermostunut. Samalla sain hyvän tekosyyn vielä korjata pari pientä yksityiskohtaa.  Mutta - puku on kaunis, onnistunut ja kantajansa näköinen.

Tänään valmistunut hääpuku nro III

Kuinka rakastankaan niitä kahta viimeisintä vaihetta: silitystä ja labelin kiinnitystä.

Kommentit

Romulus sanoi…
Oiku näyttää kauniilta etenkin tuo valkoinen hääpuku! Ihanaa kikkailua yläosassa.

Heh, mulla oli myös varsin opettavainen yrittimaaproggis tänä vuonna. Tiedän paljon asioita mitä teen ensi vuonna toisin ;).
Maarit sanoi…
Romulus: Kiitos! Kaikki vinkit yrttimaahan liittyen ovat tervetulleita... :)

Suositut tekstit