Jos et voi voittaa...

...liity heihin.

Housut - nuo kummajaiset - ovat raivanneet tiensä vaatekaappiini. Osittain siksi, että vaatekaupoissa ei oikein tunnu olevan muuta tarjolla. Tai ainakin muodin vinkeimmät versiot löytyvät tällä hetkellä housuhyllystä. Kuka onkaan keksinyt, että kaikissa mekoissa pitää nyt olla pieni o-kaula-aukko?

Toinen syy housujen katseluun taas sillä silmällä johtuu tarpeestani saada uusia vaatteita. Paljon. Juoksuharrastukseni on johtanut kropan muokkaantumiseen ja siihen tilanteeseen, että lähes kaikki kaapistani löytyvä on liian isoa. Ihana tilanne sanoisi moni. Mutta jos muuten sanotaan, että juokseminen on halpa harrastus, tässä vaiheessa moinen ei ihan pidä paikkaansa. Voitte arvata, paljon minulla on vaatteita ja jos ne kaikki menee uusiksi... Monen lempihameen ja -mekon kohdalla on meinannut itku tulla, kun olen tajunnut, etteivät ne kestä myöskään pienentämistä.

Ne ekat, jotka valitettavasti alkavat olla jo isot.

Ja myönnän, että vartalon muokkaantuessa halu korostaa jalkoja on taas ihan toinen. Siihen housut ovat kyllä mainiot vempeleet. ;)

Yksityiskohtia on pakko kuvata :)

Eivät housut vieläkään ole mielestäni yhtä mukavat kuin mekot ja hameet. Nyt hankkimani Mos Moshin housut ovat varmasti mukavimmasta päästä. Aloitan vapaa-ajasta. Siihen, että minut nähtäisiin jossain vaativassa työtilanteessa housut jalassa - siis sellaisessa, joihin moni puolestaan pukee takuuvarmasti housut, jotta on vakuuttava - on vielä paljon matkaa. 

Kommentit

Suositut tekstit