Seuraavaksi vuorossa: makuuhuone



Otamme valohoitoa keittiön ikkunan ääressä, orkidea ja minä.

Miten ihanaa onkaan nähdä auringonsäteitä! Jos katsoo vain männynlatvoja, voisi kuvitella, että ulkona on kesä. Samalla tavalla valo niihin lankeaa. Ihmettelen, että nyt kaipaan kesää, kun kesällä en osannut nauttia. Ehkä kaipaankin mahdollisuutta kietoutua villapaitaan ja katsella kalliolta aurinkoa ja merta.

Löysin eilen kankaan, jolla päällystää sängynpääty uudestaan. Jos se olisi myös alku ideoille makuuhuoneen laittamiseksi. Olen jälleen hienostuneen ja elegantin tyylin kannalla. Samppanjan ja beigen eri sävyjä yhdistettynä kultaan ja suklaan ruskeaan. Pronssia - tai jopa mustaa - jämäkkyyttä luomaan.


Tunnen olevani outo, kun en innostu vanhoista kaapinovista. En, vaikka kuinka mietin, miten maalaan ne valkoisiksi, koristelen mustalla. Kovin monet ovat niitä ihailleet. Sellaisetkin, jotka itse ovat modernimman tyylin kannattajia. Ulkonäöllisesti ne vielä ymmärrän - edellisessä asunnossani olisin hihkunut innosta. Mutta en selvästikään osaa toimia kaapinovien kanssa (niitä on viisi rivissä). Jäävät aina puoliksi auki ja siksi huone näyttää aina sotkuiselta. Alan kallistua lasiliukuovien hankintaan.

Mutta tänään on sängynpäädyn vuoro.

Kommentit

Ilona sanoi…
Minustakin nuo kaapinovet ovat kyllä tosi hienot. Itse vaihtaisin ehkä vetimet, ja riippuen makkarin muista väreistä, harkitsisin maalaamista vaikka jollain murretulla "perinnemaali"-sävyllä.
Maarit sanoi…
Ilona: Ajattelin, että maalaan yhden kokeeksi ja vaihdan vetimet. Ja annan oville uuden mahdollisuuden - kevääseen.

Suositut tekstit