Farkut - miksi ihmeessä

Yhtä asiaa en ymmärrä: farkkujen valta-asemaa. Voiko jotain epämukavampaa olla? Kiristävät, puristavat ja ahdistavat. En pääse kyykkyyn ilman, että ottaa polvista vastaan ja täytyy miettiä, näkyykö selkäpuolelta liikaa. Vyötärönauha porautuu vatsan seutuun ikävällä tavalla. Eikä niitä voi hetkeksikään unohtaa. Tuntuvat niin. Ensimmäinen ajatus monella varmasti on, että farkkuni ovat olleet liian pienet. Ehkä niin. Mutta yhtään isommat puolestaan olisivat lantion seudulta ja reisistä isot - jolloin ne eivät ole millään tavalla imartelevat tai edes hyvännäköiset.

Eksyivät päivänä eräänä jalkaani. kun ovat periaatteessa niin ihanat. Mustat, kapeat ja helmillä varustetut. Selectedin mallistosta.


Minulle musta trikoomekko on pitkään ollut farkkujen korvike. Tämä kokemukseni vain vahvistaa ajatustani.. Ajatelkaapa:
... ei tarvitse erikseen miettiä yläosaa
... ei varsinkaan yläosaa, joka peittäisi ja piilottaisi syntyneet jenkkakahvat
... on mukava ja kevyt, ei kiristä
... antaa jaloille liikkumatilaa
... tuntuu kuin olisi vain yöpaita päällä
... joustaa, kulkee mukana, liehuukin tarvittaessa
... kestää pesua ainakin yhtä hyvin kuin farkut ja on tässä mielessä aivan yhtä käytännöllinen
... on naisellinen

Kommentit

Romulus sanoi…
Voi eiiii, farkut on ihana vaatekappale :D! Mä taas tykkään siitä että on "jämysti" pukeutunut. Ja kyllä farkut on naiselliset! Kaikki riippuu siitä mitä niihin yhdistää. Korkeat korot nyt ainakin ovat ihan aisapari farkkujen kanssa.
Ymmärrän kyllä sun pointit ja myönnän että trikoomekko - ja hameet ylipäätään - on mukava vaate.. mutta joku vaan saa mut tuntemaan kotoisimmaksi farkuissa.
Maarit sanoi…
Romulus: Niin ovatkin ihana vaatekappale, mutta... :) Korkokenkien kanssa farkut on näyttävät, totta. Naisellisetkin niistä kaiketi saa, mutta ei minua. Onneksi meillä on lupa ja oikeus tuntea olomme kotoisaksi erilaisissa vaatekappaleissa. :)
Anonyymi sanoi…
Hei Maarit!
Olen kanssasi täydellisen samaa mieltä: farkut ovat epämukavat.
Tämän talven aikana minulla on ollut farkut jalassani 2 kertaa!!!
t. Outi
Maarit sanoi…
Outi: Ihanaa, että joku on kanssani samaa mieltä. Ja minuun verrattuna olet jopa suurkuluttaja: vain tämän ainoan kerran minut on nähty farkuissa tänä talvena. :) Mutta kuten todettua, meitä on moneksi. Onneksi.
Prefecta sanoi…
Mun kroppaani ei perinteiset tiukat 5-taskut imartele yhtään tippaa, mutta rakastan väljiä BF-farkkuja (en kyllä tiedä imarteleeko nekään, mutta käytän silti...). Niitä suosittelen kokeilemaan!
Kesällä tosin ei yleensä tule kuuloonkaan, että pukisin päälleni muuta kuin mekon, mieluiten kietaisumekon.
xoxo, Prefecta
Another Fab Day

Suositut tekstit