Tähdet tähdet

Viikkoni ei alkanut hyvin. Eikä oikein jatkunutkaan onnellisten tähtien alla.


Ensin tietokoneeni hajosi vieden mukanaan paljon hyödyllistä ja tarpeellistakin tietoa. Ihmiset, muistakaa ne varmuuskopiot! - ja tätä huudan etenkin itselleni, jolle kovalevyn hajoaminen ei ole mitenkään uusi kokemus. Nyt pöytääni koristaa uusi Hp minikannettava. Muistiltaan aiempaa parempi, mutta tehoiltaan ei, mikä jo nyt saa minut välillä tuskastumaan. Yritän pitää mielessä suunnitelmani, että tämä on nyt sellainen väliaikais-/luentokone ja kunnon koneen ostan vuoden sisällä. Melko suurtakin harmitusta toki kompensoi ihana samppanjan väri, keveys ja akun kesto. Voin jälleen nauttia aamukahvejani rakkaassa keittiössäni samalla koneelta lehtiä ja muuta lukien (ja miksi en ole voinut, too long story.).

Koneharmin jälkeen astuivat kuvaan terveysharmit. Korvatulehdus. Siis lasten tauti. Ikävä sellainen. Tosin ensin melko oireettomana - ja siis jo pari viikkoa jatkuneena. Se edellinen kun ei ole syystä tai toisesta parantunut. Kipua en tunne, mikä on saanut minut epäilemään myös tuntoaistiani. Vai olisinko vain turtunut ja väsynyt kaiken maailman vaivoihin?

Suurin huoleni on kuitenkin kyllästymiseni mustaan ja erityisesti mustiin mekkoihin. Minä, joka olen pukeutunut koko aikuisikäni mustaan ja jolle musta mekko on täydellinen turvavaate. Kuitenkin, kun menen kauppoihin, katselen jälleen vain mustia vaatteita. Tarvitsisin selvästi oman tyylikonsultin, jolle voisin sanoa: "haluaisin pukeutumiseeni jotain uutta väriä". 

Piristys sukat ja Wondersit, jotka takaavat pitkät shoppailureissut tyylillä ja tuskatta...

Olen kyllä tehnyt parhaani, ehkä jopa kaikkeni, jotta saisin itseeni virtaa. Olen katsellut vain mukavia tv-ohjelmia. Kävin shoppailemassa, mutta en löytänyt niitä aiemmin "vihdoinniinminunnäköisiäni" vaatteita. Sen sijaan pinkit sukkahousut muuten mustan asun kanssa piristivät juuri sopivasti. Kuten myös Harper's Bazaarin muotinumero, joka on täynnä mitä herkullisimpia ja inspiroivampia kuvia. Kun vielä on tiedossa matka Tukholmaan shoppailemaan, ehkä tämäkin fiilis tästä...
 
Taitavat tähdet olla silti vähän vinossa.
 

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Niin vinossa, niin vinossa. Minä jopa sorruin ostamaan aloe vera mehua, kun verkostomyyjä vannoi sen nimeen... Säälittävää, kenties. Liikuntaakin olen yrittänyt kesästä saakka, mutta tiedoksi kaikille, jotka surevat, että siitä se on oma virkeys kiinni, kun ei liiku tarpeeksi - ei se aina auta sekään. Nyt menen pakkaamaan mökkikamat. Oi Tukholma. Se kuulostaa aina ihanalta tavalta saada elämään kaivattua iloa ja valoa.

T.juulia
Maarit sanoi…
Juulia: tänään tuntui jo helpottavan - mitenköhän on tähtien laita... Toivottavasti teidän mökkiloma sujui mukavasti. Mielestäni kaikki uskokoot mitä erilaisimpiin piristyksiin. Jos sen tuntee löytävänsä aloe vera -mehusta, vaikka vain sillä hetkellä, ei se mielestäni ole epätoivoista. Tai liikunnasta. Minua tänään ilahdutti kovin termosmuki, johon saan aamulatten mukaan. :)

Suositut tekstit