Tiedossa järkevää Hulluttelua?

Kaikenlaiset yrittäjän velvollisuudet ja vähän muukin vienyt kokonaan huomioni viime aikoina. Ja samaan aikaan monta ideaa postausaiheista mielessä. Aloitan ajankohtaisimmasta  - eli Hulluista Päivistä.

Niin himoshoppaaja kuin olenkin noita päiviä olen aina vähän karttanut - ja samaan aikaan sinne päättäväisesti ajautunut. En kestä tungosta, mutta jos tarjolla on jotain must -juttuja, eihän sitä voi jäädä kotiinkaan. Tungos ja myllätyt vaatekasat, sitä en kestä. Samasta syystä kartan shoppailua jopa tavislauantaina. Eli ehkä siis heti aamulla klo 8.00, vaikka silmät ristissä.


Must-jutuilla tarkoitan sellaisia vaatteita ja asusteita, joita voisin kuvitella muutenkin ostavani juuri nyt. Tai jotka tiedän erityisen laadukkaiksi ja niitä saisi nyt erityisen hyvään hintaan. Siis perusvaatteita, klassikoita - tai ehkä jotain luksusta.


Ladyn must -vaatevinkit Hulluille Päiville:

  • Wolfordin sukkahousut - on sukkahousuja ja sitten on Sukkahousuja.
  • Wondersin avokkaat/kävelykengät - ehkäpä kesää vasten beiget?
  • NYDJ:n (not your daughter's jeans) valkoiset farkut ja caprit - menee vähän nuoremmallekin, jos haluaa farkun muotoilevan ja tuntuvan mukavalta.
  • Armani Collectionin pusero 
  • Repeatin neuletakit ja t-paidat
  • Miehille: Gantin farkut

Näiden lisäksi, jos minulla olisi nyt tarvetta kevättakille, enkä olisi aivan varma, millaista haluan, suuntaisin Hulluttelemaan. Etenkin, jos tiedän, ettei sen täydellisen löytämiseen ole aikaa ja kompromissiratkaisu olisi joka tapauksessa todellinen.

Tämän kaiken ohessa katsoisin myös niin yleisesti t-paitavalikoimat kuin laajemmin Tiger of Swedenin ja Sandin valikoimat.


... aika söötti on myös tuo Moccamasterin vaaleanpunainen kahviunelma. Onneksi en enää juo tavallista kahvia.


Kommentit

Heli sanoi…
Oi... tuohon Armanin puseroon ihastuin myös. Kertakaikkisen ihana!
Maarit sanoi…
Heli: Armanilla on kyllä silmää... ;) Mietin, että sopisi niin villatakin kuin jakun alle.
karoliina sanoi…
minäkään en kestä sitä ihmisten määrää. keskustan tavarataloon mahtuu liikaa hamstraavia ihmisiä. muutama helmi siellä kyllä olisi, mutta lauantaina sinne minua ei saa.
Maarit sanoi…
karoliina: Jep, lauantaina kierretään koko kortteli kaukaa, riippumatta helmistä tai paljeteista
:D
Anonyymi sanoi…
Kevättakkia en kyllä sieltä hakisi kun se tulee sitten vastaan joka toisella näiden päivien jälkeen. Ihana tuo kahvinkeitin :-). Mitä kahvia sitten juot jos et juo enää tavallista kahvia?
Maarit sanoi…
Anonyymi: Totta tuokin - ajattelin lähinnä takkia silloin, jos on joka tapauksessa menossa ostamaan esim. beigen trenssin. :) Juon yleensä attea, myös kotona.

Suositut tekstit