Avajaisista haaremihousuihin

Olen elänyt hurjia viikkoja. Aika ihanaa, kaikkiaan. Palkkioksi tästä kaikesta kunnon yrittäjähän saa flunssan, jota voi näin puolilomaviikolla sitten parannella. Mutta sattunut on ja tapahtunut:


Ihanainen Dots... avasi uuden, upean ja isomman liikkeen aivan edellisen viereen. Mukavaa valoisuutta ja lounge-meininkiä. Naisten puolella jatkavat tutut merkit. Uutuutena yhden nurkan liikkeestä vallanneet miesten mallistot, mm. NICOLAJ d'ETOILES, Lyle&Scott, KCA ja Stenström. Aika makeita taskuliinoja... voisin ajatella itsellenikin, jos jakkuja enemmän käyttäisin.


kuva: Nikolaj d'Etoiles

Lauantaina taas kävin Klaus K:n Ilmattaressa muotibrunssilla. Tällä kertaa tilaisuudessa esittäytyi Urban A. Heidän tarinansa olisi minua todella kiinnostanut. Kun ei meillä montaa sellaista muotikaupan toimijaa ole, jotka ovat viime vuosien aikana voineet jopa laajentaa toimintaansa (ja tässä postauksessa näköjään mainitaan jo heistä kaksi). Valitettavasti tarinaa emme kuulleet, mikä oli pieni pettymys (muotiannin vähäisyyden lisäksi). Sen sijaan näimme makupaloja tämän kevään ja kesän mallistoista - maistuvan brunssin ohella. Suosikikseni nousivat macaronit jälkiruokapöydästä...

Kaiken tämän keskellä minulle on herännyt aivan uusi - ja normityyliini nähden hyvin omituinenkin - mieliteko: haaremihousut!!!!! :)

kuva: www.designersremix.com

Tai ei oikeastaan ajatellut aivan haaremihousuja vaan sellaisia, joissa olisi hyvin löysä, laskostettu "istumaosa" siis lantion alue. Silkkijerseysta tai muusta. Kuitenkin perus-collegekangasta tai trikoota hienommasta, vähän jämäkämmästä materiaalista tehtynä. Olen nimittäin sovituttanut viime aikoina useammallekin sekä InWearin että Designer Remix Collectionin versioita haaremihousuista. Taustalla on myös ystäväni kuvaus Pariisin katukuvasta tältä keväältä, jossa miehet kuulema kulkevat haaremihousut jalassa, pikkutakki päällä ja lierihattu päässä. Vastaavan kokonaisuuden voisin kuvitella toimivan myös naisilla, korkeilla koroilla tietysti höystettynä. Saa nähdä, saanko sellaiset aikaiseksi...

Tämä pääsiäisviikko voisikin olla kunnon ompeluviikko. Pariisista saamani pikullinen kangaskin odottaa työstämistä ja the takkikin saattaisi tarvita seuraajaa. Eikä haittaisi, jos kaappini täydentyisi parillakin kotelomekolla.

Aurinkoista viikkoa!

Kommentit

Anni sanoi…
Ostin töistä ihanat "mudanvihreät" haaremimaiset chinot, joissa laskokset vyötäröllä. Nyt vaan iski ramppikuume, kun en ole vielä kertaakaan housuja pitänyt ja niiden kanssa pitäisi olla sopivat kengät ja yläosakin! Ehkä huomenna töihin... ajattelin, että mustat perusballerinat voisivat ajaa asian sisällä, mutta entäs ulkona? Seuraavaksi siis kenkäkauppaan..
Maarit sanoi…
Anni: Housut kuulostavat hyvältä. Minun tyylitajuni sanoo, että mahdollisimman yksinkertaisesti noin muuten. Eli esim. musta/valkoinen/beige toppi ja neuletakki yläosaksi tai sitten ihan vain musta trikoopaita. Ja kyllä tuolla ulkona jo tarkenee ballerinoilla, usko pois. ;)

Suositut tekstit