Kesä ilman kukkamekkoa on kuin...?

Pieni vaaleanpunainen kamerani on saanut kolhuja eikä suostu enää yhteistyöhön. Ja kännykän kameralla ei onnistu itselaukaisukuvat, tiedättehän....

Nyt kun sitä kerrankin olisin kaivannut. Niin iloinen olen kesäisestä aikaansaannoksestani.


Isoja kukkia, liehuvaa linjaa.  
Väriä ja lievää fiftarimeininkiä.
D&G:n, Diorin ja monen monen muun innoittamana...

kuva: www.style.com - D&G

Tuli myös todettua, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - ja ennen suurta läpimurtoa on ensin turhauduttava kunnolla. 
Ne strategiset mitat: 6 metriä kangasta, 1,5 pvää suunnittelua ja kaavoitusta, 6h ompelua, 4 metriä helmaa kolmessa kerroksessa... 

p.s. pyörii muuten aika kivasti tanssiessa
p.s.s. huomatkaa erityisesti samanhenkinen päiväpeitto... 


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hienosti ommeltu kukkamekko, nyt on kuitenkin kysyttävä, että onko Sinulla leggingsit jalassa. Jos on, niin miksi? Mekot ja leggarit eivät kuulu yhteen - mielestäni.
Maarit sanoi…
Anonyymi: on minulla, polveen ulottuvat legginssit. Ihan käytännön syistä, joista tärkeämpi oli lämpö - nuo sai vedettyä illan viilentyessä vähän säärien suojaksi. Toinen syy oli se, että tiesin tanssivani paljon ja halusin voida tanssia ilman pelkoa siitä, kuinka paljon helma nousee. Legginssit toivat siihen mielenrauhaa. Ihonväriset sukkahousutkin olisin voinut valita, mutta ne eivät tuohon jälkimmäiseen ajatukseen olisi auttaneet - ja nurmikolla istuskellessa olisivat menneet vielä rikkikin.

Mielestäni mekon kanssa voi käyttää legginsseja, etenkin noita capripituisia - silloin mekon ilme muuttuu eli siitä tulee hieman arkisempi, jopa tunikamekkomaisempi. Eli ilmettä saa vaihdeltua. Se oli tuona iltana tarkoituksenikin: että mekko ei näyttäisi liian hienolta.

Suositut tekstit