Ladyn kesälook


Kun sairastuu hellepäivänä ei voi kuin kuvitella, kuinka ihanaa olisi ollut viilettää fillarilla merenrantoja pitkin tai siirtää illallinen läheiselle kalliolle. 

Fillarointi-innostustani olisi tänään nostattanut eilen vihdoin saapunut Reisenthelin pyöräkori, jonka tilaaminen siirtyi siirtymistään, koska halusin juuri oikean värisen... kuinkas muuten. Näyttää myös luonnossa yhtä käytännölliseltä kuin kuvissa. Idea on, että korin voin napsauttaa mukaan pyörän ohjaustankoon laitettavasta kiinnikkeestä... eli se toimii myös käsilaukkuna.


Tuo Reisentheliltä tehty tilaus on vain yksi online-ostamisinnostukseni hedelmistä tänä kesänä. Tänään pieni vaaleanpunainen kamerani sai seuralaisen - tai nyt se on ainakin tilattu, kiitos NetAnttilan tarjouksen. Väri vaihtuu voimakkaampaan, fuksiaan. Koko aina vain pienenee. Ja ajatus fillaroinnista kera kuvaamisen ja termospullon on herätetty täysillä eloon.

Vähän aikaa sitten uskaltauduin kokoilemaan Bubbleroomia vaateostospaikkana. Tuo polkadots -mekko näytti niin kesäiseltä, mukavalta, mutta tyylikkäältä - juuri näköiseltäni - että ajattelin samalla tilata jotain muutakin... Oma tilaukseni meni melko hyvin (tarvitaanhan mökillekin vaatteita) mutta samaan aikaan tilauksen tehnyt ystäväni pettyi erityisesti vaatteiden laatuun. Omat viskoosi-pohjaiset trikooni tuntuvat toimivan, vaikka olivat edullisia. Puuvilla sen sijaan ei noin edullisena yksinkertaisesti voi olla laadukasta. Puuvillaan kohdistuvat epäilykseni siis vain vahvistuivat...

Bubbleroom ei nouse ykköseksi nettikauppojen listallani, tai ainakaan ne heidän oman merkkisensä vaatteet sieltä, vaikka itse tilaus sujuikin ongelmitta.


Kun tähän lisätään turbaanityylinen kesä"pipo"Gina Tricotilta ja ihanat blingbling -sandaalit Stylesnobilta, eiköhän ladyn kesälook ala olla kunnossa, kauppareissuja myöten...

Ja tiedättekö, pitkästä aikaa olen tästä kesästä aivan tohkeissani!  

Kommentit

Suositut tekstit