Sound of Spring

Mekko: All about Eve/Dots...
Kengät: Wonders

Kaikki merkit  viestittävät siitä, että saamme pukeutua keväällä hyvinkin värikylläisesti. Jopa itse innostuin ja  sovitin - lopulta myös ostin - jotain muuta kuin mustaa: sinisen sinfonkimekon. Vielä on matkaa niihin kirkkaisiin oranssin, vihreän ja punaisen sävyihin, joita kauppoihin tulvii. Sinisen vahvin kausi taisi myös jo mennä. Mutta ehkä ennakoinkin jo se uutta tulemista... Onneksi muoti muuttuu niin nopeasti, ettei oikeastaan voi tietää, milloin on sen edelläkävijä ja milloin perässähiihtäjä.

Mekon nähtyäni ensimmäinen mielleyhtymäni oli Sound of Musicin erääseen kohtaukseen. Kun Kapteeni ja Maria kohtaavat puutarhassa  (sain napattua vain tuollaisen version kohtauksesta, jossa kuvat vaihtuvat vähän hitaasti, mutta Marian mekon fiilis ja kohtauksen tunnelma siitä käy ilmi). Taisin jopa innostua tanssahtelemaan liikkeen matolla peilin edessä muutaman askeleen ennen kuin mekko löysi tiensä kotiini.


En vain malta odottaa auringon lämmittäviä säteitä, jotta voisin pukea tuon ihanan mekon päälleni. Onneksi talvitakkini valmistui parahiksi näille paukkupakkasille. Tai no, yksi nappi siitä vielä uupuu ja vyö. 


Mikä parasta, tunnen itseni ladyksi säätilasta huolimatta. Tai ehkä jopa sen tähden. :)

Kommentit

Suositut tekstit