Maagista herkkyyttä

Melko pimeän, dramaattisen - mystisenkin - tilan näyttelynurkasta löytyy kauniisti esiinlaitettuja koruja, jotka ovat jotain aivan muuta kuin itse tila: yksinkertaisia, pelkistettyjä, herkkiä. Oivaltavia. Olen Miia Magian korunäyttelyn avajaisissa kampaamo Noirin tiloissa, enkä osaa päättää, minkä ihanista pisaranmuotoisista lasikoruista itselleni valitsisin...

Koru: Crystals, 2012/Drop
Kuva: ©Miia Magia Design

Muttereita, lasia, kristallia, vetoketjuja - ja peilipalloja. Niistä on Miia Magia Designin korut tehty. Kuin suunnittelijansa: samaan aikaan herkkyyttä ja voimaa. Vahvuutta ja keveyttä. Yllättäviä yhdistelmiä ja kontrasteja  ihanassa sopusoinnussa, harmoniassa keskenään. Kuin niiden kuuluisikin olla juuri niin.

Puhdasta kauneutta.

Koru :Going Nuts!
Kuva: ©Miia Magia Design

Koruateljen lisäksi Miian löytää levysoittimien takaa ja meikkisiveltimien äärestä. Kolme erillistä maailmaa. Kolme intohimoa. Tasapainoa luomassa, inspiraatiota toinen toisilleen antamassa. Tästä hyvä esimerkki on Miia Magia Designin tunnetuin koru, Sibelius, jota ei olisi syntynyt ilman DJ-keikkaa ja ravintolan rikkoutunutta peilipalloa.

Läpinäkyvä pisara. Siihen päädyin.


(Miia Magia Designin koruja löytyy mm. Kiasman kaupasta ja Design Forum Shopista.)


Kommentit

Suositut tekstit