Uusi vuosi ja uudet tuuletUusi vuosi on ihan kynnyksellä. Odottaa vain, että elämme tämän yhden lyhyen valoisan hetken vielä ja sitten on sen vuoro. Tänään katsotaan sopivasti taaksepäin. Ja asetetaan toiveita ja tavoitteita tulevalle.

Viime vuonna tähän samaan aikaan ajattelin, että silloinen tuleva uusi vuosi 2017 olisi minulle paras ikinä. Olin monella tapaa uuden alussa. Viettämässä pyöreiden vuosien juhlavuotta. Edessäni oli projekti, joka oli kuin minulle luotu. Maratontreenit maistui. Uudet ideat pörräsivät päässä.

Vuodesta tulikin yksi raskaimmista ikinä, jonka myötä olen saanut jälleen huomata, kuinka nopeasti tasapainoinen, elämästä nauttiva ihminen voidaankaan vetää kuiluun, kun asiat ympärillä eivät ole oikeita. Sen myötä olen joutunut nöyrtymään ja pysähtymään jälleen itseni äärelle. Miettimään vakavasti, mikä on minulle tärkeää ja mikä tekee minusta onnellisen. Ja erityisesti: minkä asioiden kanssa voin hyvin.Se tärkein oppi tältä vuodelta on: kuuntele sydämesi ääntä.

Niin tehdessä voi olla, että joutuu tekemään kipeitäkin, vaikeita ratkaisuja. On päästettävä irti. Tehtävä päätöksiä, joissa ei ole rationaalisesti, paperille kirjoitettuna mitään järkeä. Uskallettava tarttua jälleen uuteen, heittäytyä mukaan. Löydettävä voimaa takoa uusia ovia.

Jossain välissä menneen syksyn aikana löysin Netflixistä sarjan nimeltä When Calls the Heart, Sydämen kutsumus. Sen maailma ja erityisesti sanoma taisi olla juuri sitä, mitä kaikkein vaikeimpina hetkinä tarvitsin: kuuntele sydämesi ääntä ja tee niin kuin se sanoo. Siten päädyt itsellesi oikeiden asioiden pariin. Katson jaksoja yhä uudelleen ja uudelleen. Koska sarjassa elää toivo. Toivo rakkaudesta, paremmasta huomisesta, mahdollisuuksiin tarttumisesta. Toivo siitä, että toiveet toteutuvat.

Vuoteen 2018 katson hyvin toiveikkaana, uteliaana. Todellisuudessa olen ihan täpinöissäni!!! Kiitos uusien projektien, jotka ovat ilmaantuneet aivan tämän vuoden viime metreillä elämääni. Yksi - se jonka kanssa en meinaa pysyä nahoissani - on Tyylitellen.fi. Toteutamme sitä yhdessä Merjan kanssa. On ollut upeaa tutustua uuteen ihmiseen ja löytää hänen kanssaan sellainen yhteys, jonka myötä haluaa alkaa kirjoittaa uutta blogia. Luvassa on elämänmakuista keskustelua tyylistä, pukeutumisesta, mahdollisuuksista ja elämästä - ja kaikesta siltä väliltä. Tervetuloa mukaan matkallemme.Mikä on ihmeellisintä: elämä ei päästä irti intohimoista. Viime vuonna ajattelin laittavani pisteen muodin maailmassa toimimiselle. Mutta siinä ei käynytkään niin. Muodin uhri onkin vielä syvemmällä intohimonsa pauloissa, vaikkakin hieman eri näkökulmasta asiaa nykyisin katsoen. Ja ne kaikki uudet suunnitelmani, nekin liittyvät muotiin. Tätä ihmetellessäni mieleeni nousee lause: "Saat sen mistä luovut."  Ehkä se todellakin on niin.

Ihanaa vuodenvaihdetta ja menestyksekästä Uutta Vuotta!

Kommentit

Suositut tekstit