sisustusideoita ja designia


Olenko liikaakin lukenut sisustuslehtiä ja surffaillut sisustussivuilla? Habitaressa oli nimittäin mielenkiintoista, mutta en kokenut mitään suurta ahaa-elämystä. Tietysti jo messujen koko - ja huhuttiin, että nekin olisivat pienentyneet - herätti pientä kateutta: miksi ei Suomen muotimaailmassa ole tällaista?


Positiivisella tavalla jäivät mieleen hyvin perinteiset ja vahvan brandin omaavat Eurokangas - joka jopa yllätti osastollaan - Iittala ja Ido. Koin nähneeni paljon värejä, jos jonkinmoista tuolia, puuta ja paljon muotoja. Jos vielä olisin ollut sohvaa vailla, sellainenkin olisi varmasti löytynyt. Enkä usko, että keittiötä tai kylpyhuonettakaan paitsi olisin jäänyt.

Säväytti tai ei, Habitare jälleen osoittaa, että koti ja sisustaminen ovat suomalaisille tärkeitä ja että meillä on vahvaa design-osaamista. Tunsin ylpeyttäkin.

Taisin myös ahnehtia liikaa. Jakamalla kokemuksen useampaan osaan, monelle asialle olisin ollut avoimempi. Kahdessa tunnissa messujen läpi ravaaminen oli vain liikaa. En esim. nähnyt yhtään baaripöytää. Paitsi osastoilla olleet neuvottelupöydät. Sellaista olisin kaivannut...

Niin - ja kuka lähtee design-messuille ilman kunnon kameraa? :)

Kommentit

Suositut tekstit