Koti


Tästä olen niin kauan haaveillut.

Istun omalla parvekkeella viilenevässä syysillassa, maistelen punaviiniä ja huopa lämmittää mukavasti jalkoja. On hiljaista ja leppoisaa.

Olen niin iloinen ja onnellinen uudesta kodistani. Kun se tuntui heti kodilta.

Kaikki on vielä kovin vaiheessa. En oikein tiedä, mistä päästä aloittaisin. Tai jatkaisin. Huonekalukaruselli jo käynnissä. Yritän löytää tasapainoista asetelmaa. Nyt näen sohvalta pienen siivun keittiön ikkunaa - se tuntuu niin hyvältä, en haluaisi sitä peittää!

Ensimmäisen yön nukuin ikkuna auki. Ensimmäisen kerran 7 vuoteen. Mikä ihanuus. Kuului paljon uusia ääniä ja oli viileää. Jossain vaiheessa metro lopetti liikennöintinsä. Bussi aloitti omansa aikaisin aamusta. Ja sade kohisi. Toisena yönä en enää niitä kuullut. Jalatkin olivat lopettaneet jomotuksensa.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kuulostaa ihanalta, ihanalta! ONNEA uuteen!!!
Heidi
Anonyymi sanoi…
Minäkin ajattelin aloittaa tuolla Ihanaa sanalla. Voit ottaa vieläpä kynttiläkylpyjäkin ennen parveketta. Kaikki vaikutti niin hyvältä kuin olla ja voi jo tässä vaiheessa, kun muutto näkyy vielä kaikesta. Koti tämä ehdottomasti on, anna hyvän olon nyt vain virtailla. Ihanaa. Onnittelut uudesta kodista ja iloitsen niistä voimista joita se sinulle säilöö ja antaa.
-juulia-
Maarit sanoi…
Kiitos Heidi!

Kiitos Juulia! Parvekelepoiluani seurasi kirsikantuoksuinen kylpy... Kyllä nyt ajattelin nauttia ja kerätä positiivista energiaa myös varastoon. :)
Anonyymi sanoi…
Onnea uudelle elämälle! t. Outi
Maarit sanoi…
Kiitos Outi! :)

Suositut tekstit