7 asiaa minusta

Sain tunnustuksen blogistani. Ensimmäiseni. Kiitos Prefecta!


Eli seitsemän juttua minusta:


  • Rakastan kaikkea kaunista - kauniita esineitä, hetkiä,yksityiskohdilla kyllästettyjä asetelmia. Mutta rakastan myös avaruutta, tilaa ja valoa ympärilläni.Välillä tämän ristiriidan ratkaisemiseksi kaipaisin usein ympärilleni moninkertaisen määrän neliöitä.
  • Olen horoskoopiltani oinas ja nousevalta merkiltäni neitsyt. Jos sanon tämän asiaa tuntevien keskuudessa ääneen, saan vastaukseksi  aina: "Ai kamala, otan osaa, miten sä pärjäät itsesi kanssa?" :) Astrologiammattilaisten laatimat kuvaukset minusta ja elämästäni ovat olleet häkellyttävän todenmukaisia. Toivoisin monesti, että ne olisivat vähemmän kohdallaan ja minulla olisi vähemmän syytä uskoa niihin. 
  • En ole niin järjestelmällinen kuin haluaisin olla - ja olen liiankin hyvin oppinut sulkemaan silmäni sotkuilta. Ajattelen, että jos kaikilla tavaroilla olisi oma paikkansa, ne palautuisivat niille ihan itsestään. Mutta jos yksikin tavara on ilman omaa sijoituspaikkaa, se on kaaoksen alku. Well...
  • Haaveilen enemmän tai vähemmän salaa kotirouvan roolista. Miten sitä voi nykypäivänä sanoa ääneen? ;) 
  • Omistan n. 90 paria kenkiä ja lisäksi vähän reilu sata paria näytöskenkiä (eivät minun kokoa ja niissä tärkeintä on ulkonäkö, ei mukavuus). Haaveilen pukeutumishuoneesta, johon saisin ne kaikki kauniisti esille.
  • En välitä niin suklaasta. Minun ei juuri koskaan tee sitä mieli. Yksi pala silloin tällöin riittää hyvin. Nykyään en tarvitse edes sitä. Viime joulu meni kokonaan suklaatta - puolikkaaseen vihreään kuulaan sen sijaan sorruin.
  • Yritän oppia luottamaan intuitiooni ja vielä niin, että en edes yritä selittää itselleni, mistä tunteeni/ajatukseni kumpuavat. Intuitio on usein oikeassa. Järjen/spekulaation/kokemuksen ääni talloo sen liian usein jalkoihinsa...
Palkintoa jaan eteenpäin Ilonalle ja Korundille... :)Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hienoa!
Ilona sanoi…
Kiitos kaunis, Maarit!

Hauskoja faktoja, mitähän minä nyt sitten osaisin listata... :)
Jaana sanoi…
Ihanat sivut sinulla, että palkinto meni oikeaan osoitteeseen :)

ja vielä tosta astrologiasta.. omasta kokemuksestani voin myös sanoa, että pitää paikkansa pelottavan tarkasti :)
Maarit sanoi…
Anonyymi: kiitos :)

Ilona: Olet sen ansainnut - ja uskoisin, että moisten faktojen keksiminen on sinulle lopulta hyvinkin helppoa... ;)

Jaana: Kiitos! Horoskooppit avaavat mielenkiintoisen näkymän omaan persoonaan ja elämään, eikö?
Jaana sanoi…
Astrologia on tosiaan hyvä väylä itsetuntemukseen ja oman persoonallisuuden kehittämiseen :)

Suositut tekstit