Fiilistellen kevättä

Monessa asiassa omena on kohdallani pudonnut melko kauas puusta. Mutta ei tässä: minua viehättää kovin ajatus, että erilaiset ulkoilu- (ja liikuntakin) mahdollisuudet ovat lähellä.


Tänään tein lenkin kotisaareni ympäri, jäällä ja katselin asuinympäristöäni jälleen eri näkökulmasta. Mielessäni taisin myös korvamerkitä sen unelmieni talon ;-P Auringon lämmön tunsi, vaikka yleensä meren jäällä on aina liian kylmä. Katselin koiria ulkoiluttavia ihmisiä ja mietin, että tällaisellä hetkellä koira olisi mainio kaveri - saisikohan niitä vuokrata päiväksi jostain? Näin myös vanhan pariskunnan, jonka rouva oli pukeutunut tyylikkääseen takkiin, pilkillä. Mietin, pitäisiköhän minunkin ryhtyä todellisen lähiruuan kannattajaksi. :) Ja jos olisin halunnut, olisi hiihtomahdollisuus ollut nyt todella helposti saavutettavissa: lähimmälle ladulle on kotipihasta 50m. Se voisi olla jopa minulle riittävän lähellä. Latuja näytti menevän joka puolelle - Suomenlinnaankin olisi ehkä päässyt suksimalla. En ehkä olisi uskaltanut kuitenkaan kokeilla. Minun tuurillani jää olisi loppunut jäänmurtajien ansiosta juuri viime hetkillä...

Mutta nautin - auringosta, luonnon läheisyydestä ja etenkin ajatuksesta, että metro veisi minut kuitenkin keskustaan 10 minuutissa. :) Sekä treenistä, jonka hieman heppoisilla kengillä lumihangessa kävely jaloilleni antoi. Kun muisti hengittää syvään ja vähän jännittää syviä vatsalihaksia, Pilatestreeni oli ihan valmis.


Kotiin päästyäni nautin vielä lattea parvekkeella. Räystäiltä tippuvat vesipisarat kertoivat, että kevät on askeleeen verran lähempänä. Ihan varmasti. Aloitin välittömästi parvekkeen sisustussuunnitelmat. Jälleen kerran. Ensin parvekketta silmäillen ja kohta myös ideoita sisustuslehdistä keräillen. Mietin myös, että pyörän voisi viedä huoltoon, ennen kuin korjaamoissa on ruuhkaa...

Päätin, että kaivan loputkin värikkäät asusteet esille ja huollan välikauden korkokengät valmiiksi, jotta sinä ensimmäisenä +5 asteen päivänä, ne olisivat käyttövalmiina. Hankin enemmän värikkäitä vaatteita ja teen kahvihetkestäni parvekkeella tavan. Jatkan hyvin alkanutta Pilates-harrastustani, koska se tekee niin hyvää sekä selälle, että erityisesti mielelle. Ja ostan edelleenkin silloin tällöin itselleni kukkia. Koska olen niin ihana. :)

Kevään lapsi on heräämässä talviuniltaan. :)

Kommentit

Anni sanoi…
Missä sä nyt käyt sitten pilateksessa? luulen kyllä et koitan ite sitä astangajoogaa, mut voisin vertailla eri paikkoja.
Maarit sanoi…
Anni: Nyt käyn ihan Motivuksella. Mutta olen ollut yllättynyt - tunnit ovat ihan oikeaa Pilatesta. :) Tarkoitus on kyllä alkaa kokeilemaan muiden paikkojen tarjontaa, kunhan tästä ehditään... Mutta ehkä kuitenkin keskityn ensin tuohon Pilatekseen.

Suositut tekstit