Persona Helsingissä

Italialaisen muodin suurena ihailijana olen aivan innoissani, jos jokin sitä tarjoava putiikki rantautuu Suomeen. Nyt Max Mara -konserni on laajentanut tarjontaansa Helsingissä Persona-brandin liikkeellä.



Persona on Max Maraan verrattuna casualimpi ja ehkä myös aavistuksen nuorekkaampi, sijoittuen hintatasoltaan Max Mara Weekendin kylkeen. Mikä parhainta, kokoskaala on hyvinkin suosiollinen: pienin koko eli S vastaa omassa mitoituksessamme kokoa 38 ja kokoja löytyy aina 48-50:een saakka. Myös malleissa on otettu huomioon, että kaikki eivät ole täydellisiä tiimalaseja. Silti mitoitus on ns. normaali, erotukseksi Marina Rinaldista... Onneksi edes joku on huomannut, että kaikki vähän isompia kokoja tarvitsevat eivät kuitenkaan ole O-mallisia.


Rakastan italialaista muotia, koska se on niin käytännöllistä, tyylikästä, yksinkertaista, mutta jujullista. Leikkauksin tai pienin yksityiskohdin malleista saadaan mielenkiintoisia ja vartaloa imartelevia. Ne sopivat useimmille vartalotyypeille - jopa meille ns. rintaville pötkylöille, joihin itsenikin luen. Italialaisilla merkeillä on myös taipumus käyttää laadukkaita materiaaleja. Tässä Persona ei tee poikkeusta... Ne neuletakit tuntuivat yksinkertaisesti taivaallisilta!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kiitos selvennyksestä. Käsitykseni Personasta muuttui, luulin liikkeen olevan pelkkä XL-kauppa.
Maarit sanoi…
Anonyymi: hienoa, jos tekstistäni oli apua! :)

Suositut tekstit