Ihana tämä vuosi...
Vuoden ajan keittössäni luki liitutauluun kirjoitettuna "olet ihana". Olen ihana ja elämä on ihanaa. Vielä ihanampaa, että ajattelen oikeasti niin. Siitä suuri kiitos ystävilleni, joiden kanssa olen saanut monet hetket jakaa. Olen myös oppinut olemaan itselleni armollisempi. Nautiskelemaan - entistä enemmän - hetkistä. Hemmottelemaan itseäni.

Ensi vuodelle teksti ei vaihdu. Mutta saa lisäyksensä: syö! Siinä siis uusi, vuoden 2011 haasteeni. Hassua, että aikuinen joutuu opettelemaan syömisen jalon taidon. Etenkin, kun rakastan hyvää ruokaa. Mutta unohdan kaiken muun keskellä, että hyvä ruoka = parempi mieli. Ja vihaan ruokakaupassa käyntiä. Etenkin ilman inspiraatiota. 

Mitä muuta tänä vuonna? Haluaisin olla yhä armollisempi itselleni, antaa rakkauden tulla. Haluaisin oppia kuosittelemaan hihan kaavaa ja uskaltaa pukeutua vielä enemmän oman tyylini mukaan. Toivon voivani matkustaa New Yorkiin ja järven rannalle. Viettää merkityksellisiä hetkiä, nauttia ihanista kokemuksista. Minulla on tunne, että elämä ottaa ja vaatii tänäkin vuonna paljon. Voi kun osaisin silti elää hetkessä, nähdä elämän moninaiset mahdollisuudet.

Hyvää Vuotta 2011 kaikille!


Kommentit

Ansku sanoi…
Hyvää uuttavuotta sinnekin!

p.s: minäkin tahdon New Yorkiin! Ei taida tapahtua tänävuonna, mut ehkä ensivuonna :)
Maarit sanoi…
Ansku: luulen, että minullakin tuo jää vain haaveeksi tuo New York. Haaveita täytyy olla!

Suositut tekstit