Uusi laukku kevään kunniaksi?

Satuin porhaltamaan sisään yhteen suosikkikaupoistani - Dotsiin - juuri, kun iso lähetys Stylesnobin kevään laukkuja, kenkiä ja vöitä oli saapunut. Laatikoista paljastui toinen toistaan ihanampia juttuja. Vai mitä mieltä olette?


Tästä erityisesti itse haaveilen: satiinipintainen, hennon vaaleanpunainen, kokonsa puolesta helposti muunneltava
Mikään näistä ei edelleenkään ole musta - sellainen on ostoslistalla ollut jo pitkään, sekä isona että pienenä... Jotenkin aina sorrun ihan muihin. Laukuissa musta ei selvästikään ole suosikkivärini. Mutta se olisi käytännöllinen. Ehkä ensi syksynä sitten... ;)

Kommentit

Prefecta sanoi…
Heippa,

Blogissani ois sulle palkinto jos vain huolit!

terv. Prefecta
Maarit sanoi…
Kiitos Prefecta, otan sen mielelläni vastaan. :)
Jaana sanoi…
Ihania laukkuja kaikki, mutta minäkin ihastuin eniten tuohon ensimmäiseen hempeän väriseen laukkuun.

Itse käytän yleensä mieluummin värikkäitä laukkuja, lilaa, pinkkiä ja kaikkee mahdollista muutakin :) Vaikka musta on joskus käytännöllinen ja käy vähän kaiken kanssa. Mutta joku juju laukussa pitää aina olla, oli se musta tai värikäs :)
Maarit sanoi…
Jaana: Laukulla saa niin helposti vähän väriä asuihin. Ehkä edes yksi käyttökelpoinen musta laukku olisi kuitenkin hyvä - jujulla tai ilman. :)
Jaana sanoi…
puhut asiaa :)
Köa sanoi…
Minulla mielikuvat ja todellisuus eivät kohtaa toisiaan näissä laukkuasioissa. Haluaisin kulkea style laukku käspuolessa ja kipitellä korkkareilla. Kuitenkin todellisuudessa tavaraa on usein mukana sen verran, että laukku pitää olla iso. Tietokone kulkee repussa. Onko se tyylikästä? Ei. Reppu on kätevä, kun on kädet vapaana, eivätkä hartiat kipeydy toispuoleisesta kantamisesta. Miksei voi olla käytnnöllinen ja tyylikäs samaan aikaan?
Maarit sanoi…
Jaana: kiitos. :)

köa: shopperit ovat ratkaisusi tai siten "satulalaukut", joissa saa olan yli -olkaimella tasattua painoa eri puolille kroppaa. Itse ratkaisin homman miniläppärillä: on niin kevyt ja pieni, että mahtuu useimpiin laukkuihini. Oletko käynyt katsomassa esim. Mangon "säkkilaukkuja"?

Suositut tekstit