sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Uusi laukku kevään kunniaksi?

Satuin porhaltamaan sisään yhteen suosikkikaupoistani - Dotsiin - juuri, kun iso lähetys Stylesnobin kevään laukkuja, kenkiä ja vöitä oli saapunut. Laatikoista paljastui toinen toistaan ihanampia juttuja. Vai mitä mieltä olette?


Tästä erityisesti itse haaveilen: satiinipintainen, hennon vaaleanpunainen, kokonsa puolesta helposti muunneltava
Mikään näistä ei edelleenkään ole musta - sellainen on ostoslistalla ollut jo pitkään, sekä isona että pienenä... Jotenkin aina sorrun ihan muihin. Laukuissa musta ei selvästikään ole suosikkivärini. Mutta se olisi käytännöllinen. Ehkä ensi syksynä sitten... ;)

7 kommenttia:

Prefecta kirjoitti...

Heippa,

Blogissani ois sulle palkinto jos vain huolit!

terv. Prefecta

Maarit kirjoitti...

Kiitos Prefecta, otan sen mielelläni vastaan. :)

Jaana kirjoitti...

Ihania laukkuja kaikki, mutta minäkin ihastuin eniten tuohon ensimmäiseen hempeän väriseen laukkuun.

Itse käytän yleensä mieluummin värikkäitä laukkuja, lilaa, pinkkiä ja kaikkee mahdollista muutakin :) Vaikka musta on joskus käytännöllinen ja käy vähän kaiken kanssa. Mutta joku juju laukussa pitää aina olla, oli se musta tai värikäs :)

Maarit kirjoitti...

Jaana: Laukulla saa niin helposti vähän väriä asuihin. Ehkä edes yksi käyttökelpoinen musta laukku olisi kuitenkin hyvä - jujulla tai ilman. :)

Jaana kirjoitti...

puhut asiaa :)

Köa kirjoitti...

Minulla mielikuvat ja todellisuus eivät kohtaa toisiaan näissä laukkuasioissa. Haluaisin kulkea style laukku käspuolessa ja kipitellä korkkareilla. Kuitenkin todellisuudessa tavaraa on usein mukana sen verran, että laukku pitää olla iso. Tietokone kulkee repussa. Onko se tyylikästä? Ei. Reppu on kätevä, kun on kädet vapaana, eivätkä hartiat kipeydy toispuoleisesta kantamisesta. Miksei voi olla käytnnöllinen ja tyylikäs samaan aikaan?

Maarit kirjoitti...

Jaana: kiitos. :)

köa: shopperit ovat ratkaisusi tai siten "satulalaukut", joissa saa olan yli -olkaimella tasattua painoa eri puolille kroppaa. Itse ratkaisin homman miniläppärillä: on niin kevyt ja pieni, että mahtuu useimpiin laukkuihini. Oletko käynyt katsomassa esim. Mangon "säkkilaukkuja"?