Mustaa valkoisella

Tereet. Ne tulevat taas. Jostain syystä olen aina pitänyt niistä.

Muistan tehneeni joskus nuorempana itselleni tummansinisen kotelomekon, jossa oli kaula-aukon ympärillä valkoinen tere. Olihan se parikymppiselle hieman vanhahtava, mutta rakastin sitä. Nykyisin moinen kertoo minulle vain sen, että olen löytänyt Sen Oman Tyylini jo kovin nuorena.

Kuva: www.style.com/YSL
Kuva: www.style.com/Tommy Hilfiger

Tämän kevään muotinäytösjulkaisuja lukiessani näin pitkästä aikaa kunnon tereitä. Ainakin Tommy Hilfigerillä, YSL:llä ja Burberry Prorsumilla. Samaa ilmiötä lienee se, että mustasta on yhtäkkiä tullut koroste-/asusteväri päävärin sijaan. Musta-valkoinen on siis jälleen kevään värivalikoimissa. Pääroolia näyttelee vain tällä kertaa valkoinen...

Kuva: www.style.com/Moschino

Erityisesti minua kiehtoo se, miten eri suunnittelijat - ja tässä tapauksessa tiedän - toisistaan tietämättä suunnittelevat niin samanoloisia vaatteita ja saavat samanlaisia vaikutteita. Ainoa selitykseni sille on, että muoti ja trendit ovat koko ajan ympärillämme: aistimme, koemme ja elämme niitä tiedostamattamme.


Mitä sanotte tästä Sami Korhosen suunnittelemasta ja allekirjoittaneen valmistamasta hameesta viime keväältä? Taidan tehdä itselleni samanlaisen. Sen verran trendikäs... ;)


P.S. Minun Oma Tyyli tai My Own Style on tästä lähtien MOS! LBD:n (Little Black Dress) hengessä ;)

Kommentit

Ilona sanoi…
Tavallaan kiva että terenauhat ovat nyt tosimuotia, mutta tavallaan en sitten olekaan yhtään yksilöllinen jos vihdoin tälle kesälle olisin ehtinyt toteuttaa jo liian kauana suunnittelemani terenauhaefektit muutamiin vaatteisiin. :)
Maarit sanoi…
Ilona: Ehkä tämä Suomeen myyntiin tuleva muoti ei kuitenkaan vielä ole yhtä terettä... Varmasti erotut. Ja mielenkiintoista sekin, että olet jostain saanut juuri nyt idean, että tereeet olisi kiva juttu. Nousevat trendi, nouseva trendi. :)
Köa sanoi…
Tervetuloa, tereet! Hyvä muoti kierrättäjälle, koska voi vaikka modistaa vanhoja vaatteita.
Maarit sanoi…
Köa: Totta!!! Tulikin heti mieleen muutamia vaatteita, joihin voisi tereet lisätä. Minusta tereet tuovat myös mukavaa särmää vaatteisiin, vaikka aika yksinkertaisesta jutusta edelleen on kyse...

Suositut tekstit