Shoppailtavana mekko

Olen melkein unohtanut pienen vaaleanpunaisen kamerani ja siksi jo toinen blogikirjoitus on melkein ilman kuvitusta. Eilen tosin jätin kuvat pois ihan tarkoituksella. En halunnut, että minkään merkin sivuilta lainaamani kuvat saisivat olla esimerkkinä harmitusta aiheuttaneelle muodille. Eihän kukaan ole yksin syypää. En myöskään halunnut antaa kenellekään kredittejä siitä, että onnistuivat... ei siis kuvia.

Tänään on nykyisen asuntoni viimeinen lunastuspäivä. Huomenna viimeistään kaikki on siis selvää. Vihdoin. Uskaltautunen shoppailemaankin (mikäli lunastusta ei tapahdu).

Shoppailulistan kärkipäähän on kiilannut mekko ystäväni häihin. Kengät ja laukku löytyy. Ihanan hiuskoristeenkin löysin alesta. Siinä olisi juuri sopiva lilan sävy mekkoon. Oikean värinen silkki puolestaan löytyisi laatikoista. Mutta mahdanko jaksaa tehdä mekkoa täällä kaiken kaaoksen keskellä...

Eiliset kierrokset kaupoissa ja nettikaupoissa tosin paljastivat, että todennäköisesti minun on pakko. Pikkumustia lukuunottamatta juhlavia mekkoja oli vähän. Jos sitä tällä kertaa ei kuitenkaan mustaan pukeutuisi. Vaikka enhän olisi kokomustassa. Asustaisin väreillä. Ehkä saattaisin kysyä morsiamelta luvankin.

Kommentit

Suositut tekstit