A Paris

Päivä kaksi Pariisissa.


Pieni asuntoni täyttää kaikki tarpeeni. Suihkusta tulee lämmintä vettä ja aamulla saan keitettyä latteni pienellä mutteripannulla. Ikkunasta avautuu vihernäkymä sisäpihalle, jossa nähtävästi asuu näin marraskuussakin lintuja. Tänään heräsin nimittäin linnunlauluun. Ainoastaan internetin puuttuminen välillä harmittaa  - riippuvainen, mikä riippuvainen....

Asuntoni sijaitsee alueella, jossa on selvästi paljon paikallista asutusta, vähän hotelleja ja turisteja. Vaikka ehkä Pariisissa ei muutenkaan marraskuussa ole turistiryntäystä. Minusta on ihanaa kulkea alueen katuja aamuisin metrolle ja katsoa ihmisiä kiirehtimässä töihinsä. Eilen Ranskassa oli jokin virallinen vapaapäivä ja kaupunki hiljainen. Tänään kuuli jo rappukäytävän menosta, että useimmilla työt alkavat klo 9. Löysin tämän kohtuuhintaisen asuinpaikan muuten Homelidays:in sivuilta.

Eilisen päivän asua Pariisissa leikkien kameran itselaukaisimella
= koskaan ei voi tietää lopputuloksesta

Tänään pitäisi päästä kunnolla työn touhuun. Eilinen meni vielä vähän sopeutuessa ja valmisteluja tehtäessä. Olen avustamassa suunnittelijaystävääni malliston valmistamisessa. Saan siis tehdä hommia upeiden luomuksien ympäröimänä. Miten inspiroivaa.

Eikä yhtään haittaa, että asunnossani ei ole punaviinin avaamiseen korkkiruuvia: tahdonvoimalla näköjään onnistuu mikä tahansa... ;)

Kommentit

Nimetön sanoi…
Hyvin siis alkanut! Hauskaa, jos silloin tällöin ehdit/pääset päivittämään.
T.juulia
Maarit sanoi…
Juulia: hyvin on alkanut ja toivottavasti uutta päivitystä Mangojen valtaamasta Versaillesta vielä tänään... ;) Ensin täytyy vähän ommella.

Suositut tekstit