Huomenna alkaa kevät


Jouluinnostukseni, joka tänä vuonna on ollut harvinaisen korkealla, ei kanna kuitenkaan kovin pitkälle. Enemmänkin olen täysin valmis sanomaan sille näkemisiin ja siirtymään eteenpäin. "Kiitos Joulu, kun kävit, nähdään taas!"

Oman mittapuuni mukaan huomenna alkaa kevät ja sen mukana uudet kujeet. Jos sitä ei tekisikään Uuden Vuoden lupauksia vaan kevätlupauksia ja aloittaisikin niiden toteuttamisen jo ennen vuoden vaihdetta. Olisiko niissä silloin helpompi pysyä?

Valoisa aikahan on jo monta sekuntia - ehkä jopa minuutin/minuutteja - pidempi kuin viikko sitten. Loistava aika tehdä siis suunnitelmia kevättä varten. Syksyllä olin auttamattomasti myöhässä kaikkien kurssien ja aloitusten suhteen, joten nyt ajattelin korjata tilanteen. Tänään olen leffojen katselun lomassa selvitellyt mahdollisuuksia itseni kehittämiseen. Listani jutuista, joita olisi kiva tehdä, alkaa olla pitkä: ranskaa, italiaa, flamencoa, pilatesta, vihanneksista koristeita-kurssi, hopeatöitä, maalausta, vintagemenetelmiä, novellikirjoitusta, teatteri-ilmaisua...

Viimeistään Uuden Vuoden jälkeen saavat liikaa Joulusta muistuttavat koristeet lähteä. Jo sitä ennen pyrkivät erilaiset pinkit esineet ja asusteet arkeeni. Otan ne taas riemumielin vastaan!

Kommentit

Suositut tekstit