maailmassa monta on ihmeellistä asiaa


Miksi

...kaappien stadardi syvyys on 60 cm? Vaatekaappien. Jos taittelee vaatteet vain yhteen riviin, jää hukkatilaa. Jos haluaa kaksi riviä, toiseen ei mahdu kuin toppeja. Takariviä ei kuitenkaan näe, jolloin sieltä jonkin vaatteen poimiminen kiireessä myllää väkisinkin koko kaapin.

...on olemassa paikka nimeltä "varma paikka", josta ei kuitenkaan löydä tarvitsemaansa ja sinne visusti tallentamaansa? Ja miksi sinne paikkaan aina ajautuu se asia, joka ei ainakaan saisi?

...Ikean Lack-hylly on juuri 110 cm eikä esim. 80 cm tai 90 cm? Tätä olen ehkä ennenkin kysynyt, mutta ko. hyllyjen vankkumattomana kannattajana ihmettelen edelleen.

...joskus ei osaa vain päättää, vaikka kyse olisi niinkin yksinkertaisesta jutusta kuin kielikurssin valitsemisesta - että Italiaa vai Ranskaa? Molemmat kiehtovat, molempia haluaisi taitaa, mutta huonolla kielipäällä varustautuneena täytyy ymmärtää, että molempiin ei ehkä pysty.

...on niin vaikea viettää juhlapäiviä juuri siten, kuin itsestä tuntuu hyvältä? Miksi Uutena Vuotena tuntee huonoa omaatuntoa, jos ei ole kaupungilla riekkumassa huulet punattuina?

...jokin tietty laulu jää soimaan päähän, toinen ei?


Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.



...

Kommentit

Suositut tekstit