Oh, hey lover


Designin viemää. Muodon vuoksi.

Kartellin mallistosta löytyvä Victoria Ghost -tuoli on ollut kauan unelmani. Kaipaamani piste i:n päälle. Ihastuin siihen viimeistään Milanossa. Siellä tuolia näki monissa baareissa. Sittemmin olen käynyt katselemassa tuolia Kartellin liikkeessä, Stockalla, koeistumassa sitä Teatterissa. Olen odottanut, että ensihuuma katoaisi ja voisin elää ilman tuota muotovaliota, mutta en... Muuttobudjettia luodessani kirjoitin listaan ensimmäisenä 'se ihana tuoli'.

Tuolissa yhdistyy minua puhuttelevalla tavalla nykypäivä (muovi), valon ja keveyden kaipuu (läpinäkyvyys) ja jotain vanhaa (selkänojan muoto). Uskon tämän olevan tulevaisuuden klassikko: aikaa kestävä ja erilaisissa sisustuksissa uusiutuva.

Kun jonkin esineen muotokieli viehättää, en lakkaa sitä ihailemasta. Minut valtaa sellainen tunne, jota varmasti tuntee ihanan ihmisenkin edessä. Meinaan pakahtua ja hymyilen.

Nyt se viimein on minun, kolmen vuoden odottelun jälkeen. Mietin, kauan voin vain istua, katsella ja huokailla. Tuolin voimalla sain laitettua "pukeutumishuone" -nurkan lähes kuntoon. Voi miten odotankaan, että voin istua pöydän ääressä ja kaunistautua...

Kommentit

Anonyymi sanoi…
<3 <3

Ihan on sun näköinen!!

-Heidi
Anni sanoi…
toi on mielettömän hieno! en yleensä ole noin modernien sisustuselementtien perään, mutta tuo on upea! se on piste iin päälle kyllä sun kotiin. :)
Maarit sanoi…
Heidi: eikö olekin? <3 :)

Anni: Kiitos. Sitä kannatti odottaa...
Ilona sanoi…
Tuo on varmasti hyvä ostos, jos olet jo noin kauan sitä suunnitellut :)

Hyvää joulua Maarit!
Maarit sanoi…
Ilona: Se on!!! :) Hyvää Joulua, Ilona!

Suositut tekstit