Kenkien fiilistelyä

Viimeiset tippaleivän muruset suuhun ja vappu taitaa tällä erää olla juhlittu. Hyvä hetki vähän muokata blogia. Vielä kun sen voi tehdä kannettava sylissä, sängynpäällä löhöten. Vähän on huono omatunto, ettei saa oikein mitään aikaiseksi. Ei edes lähdettyä ulos nauttimaan auringosta. Samaan aikaan naureskelen itselleni ja huonolle omatunnolleni: miksi en voisi tänään vain olla, löhötä ja huilia?

Olin tyytyväinen eiliseen asuuni - ja itse juhlat olivat tietysti hauskat ja mukavat. Kerrankin olisi pitänyt ottaa kuvia. Kun meikkikin onnistui - itse tekemäksi - lähes loisteliaasti. Viimeistelin asuni pinkeillä kengillä. Niillä ainokaisilla käsintehdyillä, jotka omistan. Herättävät aina huomiota. Eilen ne vielä loivat itselleni juuri sen oikean vappufiiliksen. Sen takia ne valitsinkin.



Gil Carvalhon suunnittelemat. Ihastuin niihin - ja hänen muihinkin kenkiinsä - Milanon liikkeessä. Hänellä on yleiseen makuuni nähden hieman futuristinen tyyli. Mutta kengät ovat mukavia ja mielestäni, ainakin silloin, sopivasti hinnoiteltuja. Kyllä vielä ne omat Manoloni tai Jimmy Chooni haluaisin. Onneksi monilla muilla ja huomattavasti edullisemmilla kenkämerkeillä on myös niin kauniita kenkiä, ettei kuitenkaan ole kiire hankkia. Etenkin, jos Manoloilla kävely on todella niin vaikeaa kuin huhutaan...

Olen hoitanut matka- ja shoppailukuumettani katsomalla Liv-kanavan ohjelmaa Shoppailumatkalla Jodien kanssa. Se esittelee erilaisia shoppailukohteita maailman muotimetropoleissa, kuten Tukholmassa :).

Jodiella on aina paikallinen asiantuntija mukanaan. Heillä on yleensä mielessä jokin tilaisuus, johon asukokonaisuutta etsivät. Ja tiukahko shoppailubudjetti (jollaisesta kuitenkin normi-ihminen voi vain haaveilla). Budjetin rajallisuus estää heitä kuitenkin menemästä huippusuunnittelijoiden first line collection -liikkeisiin ja pakottaa kompromisseihin. Valentinojen, Armanien ja Dolce&Gabbanoiden sijaan esittelyyn pääsevät vähän tuntemattomammat suunnittelijat. Erityisesti Pariisissa tehty ohjelma oli inspiroiva, koska lähes kaikki liikkeet olivat sellaisia, joista itsekin olisi hyvän päivän sattuessa pystynyt mekon hankkimaan. Harmi ettei ollut Pariisin kartta edessä: olisi pitänyt merkitä heti liikkeet, jotta ne löytäisi, jos joku päivä Pariisiin eksyisi.

Onpas minulla kuumeita - shoppailu-, matka-, vauva-, mies... :) Fiksumpaa varmaan olisi vain heittää kuumemittari pois ja nauttia hetkestä.

Kommentit

Anni sanoi…
Upeat kengät! Hurjan korkeat, mutta näyttävät aika tukevilta kuitenkin.

Katsoin ehkä viikko sitten sattumalta shoppailumatkaa Jodien kanssa, osuin tv:n ääreen sattumalta ja oli pakko jäädä seuraamaan, kun kyseessä oli Barcelona. Tutuilta kaduilta löytyi sellaisiakin liikkeitä, mitkä on omilla reissuilla jäänyt ihan huomaamatta. Ja minne ei varmaan koskaan itse raaskisi mennä, edes katselemaan.. :)
Anonyymi sanoi…
Nuo kengät on ihanat, kummipojankin mieleen ;) ! Nauti hyvällä omalla tunnolla, aurinkoa EI tarvitse suorittaa!!!
- Heidi

Suositut tekstit