Kesän ensimmäiset mansikat

Ja blogini ensimmäiset pienellä vaaleanpunaisella kameralla otetut kuvat.... :)




Juhlin vappuaattoa rauhallisesti parhaassa mahdollisessa seurassa, itseni kanssa (?heh?). Kävin hakemassa Herkusta Lindauerini seuraksi vähän herkkuja: marinoituja oliiveja, parmankinkku-tuorejuustokääröjä, punahomejuustoa ja perunasalaattia. Herkun perunasalaatti on ihan parasta. Voisin syödä sitä kilokaupalla. Vaikka en oikein edes perunasta pidä. Sehän on hiilihydraateista se pahin. Ja vielä majoneesin kanssa... mutta jos näin vappuna.

Vappuperinteisiini, joita en ole edes yrittänyt luoda, kuuluvat myös kesän ensimmäiset mansikat. Espanjalaisia ja isoja. Mutta tuoksuvat mansikalle. Se kesän ensimmäinen mansikan tuoksu on vain huumaava. Maistuvatkin. Tässä vaiheessa kesää espanjalaiset mansikat taitavat olla parhaimmillaan?

Huomenna on vappujuhlat ystäväni luona. Kävin avustamassa hieman järjestelyissä. Touhuamisen jälkeen oli ihanaa ottaa pitkät kauneusunet ja aloittaa päivä vähän kuin alusta. Ihanaa, kun saa huomenna hieman laittautua ja pukeutua. Ajattelin jättää valkolakin kotiin. Tai ehkä otan koristeeksi mukaan. Päähän laitan sen sijaan hiuskoristeen. Sellaisen, jossa on höyheniä. Jos joku kysyy, missä lakkisi, ajattelin vastata, ettei äly mahtunut samaan päähän höyhenien kanssa. Viimeksi taisin myöhästyä saman ystävän järjestämistä uuden vuoden juhlista siksi, etten saanut irtoripsiä pysymään. Oli ripset sananmukaisesti poskilla. Tällaisissa tilanteissa osaan näköjään olla oikein leidi. Nyt jätän ripset suosiolla rauhaan. Sen sijaan aavistelen kenkäongelmaa. Vaikka onhan noita.

Tällainen vapun vietto sopii minulle. En muutenkaan enää niin nauti baarien menosta - vaikka niissä tulee käytyä. En yhtään halaja niihin tällaisina päivinä. Nautin mieluummin omasta olosta ja herkuista. Tosin tänään olisi ehkä pitänyt lähteä baanalle. Facebookin kaiken tietävä testi nimittäin kertoi, että ensimmäinen lapseni syntyisi jo 15.7.2010. Jos aikoo oikein miehen kanssa sen tehdä, voipi kohta tulla kiire. ;)

Hauskaa Vappua kaikille!

Kommentit

juu sanoi…
Voi biologiset kellot sentään. Onkohan miehillä helpompaa, kun tikitys ei ole koko ajan riesana. Voivat porskutella menemään vuosikymmenet rauhassa, ja aina vain kaikki on mahdollista.

Kaunis tuo blogisi otsikkopalkki kuvineen.

Toivottavasti vappupäivän juhla hiuskoristeineen onnistui!
Maarit sanoi…
Kiitos Juu! Juhlat menivät hyvin, hiuskoriste oli ihana. Ehkä rupean kulkemaan sellainen päässä joka päivä.:)

Olen kuullut, että myös miehillä biologinen kello tikittää. Mutta ehkä se on erilaista... vai onkohan? Ehkä se on myös turhauttavaa, kun eivät itse voi tehdä asialle oikein mitään. Paitsi yrittää törmätä sellaisiin ladyihin, joilla kanssa biologinen kello tikittäää. Tai oikeammin jyskyttää.

Suositut tekstit