Pieni vaaleanpunainen kamera

En saanut vielä kameraa. Kaupassa, josta olin menossa sitä ostamaan, ei ollut pinkkiä. Tyypillinen nainen: oikean värinen ennen kaikkea... Eihän sillä kameran värillä merkitystä pitäisi olla vaan väreillä, joita sillä pystyy vangitsemaan.

Silti haluan pinkin. Tai vaaleanpunaisen. Tai kullan värisen. Pikseleistä viis. Tai oikeastaan ei ihan. Pitää voida kuvata yksityiskohtia. Eli pikseleitä ainakin 10. Kuvanvakainkin olisi kiva. Mutta hymyn tunnistimiin en usko. Eihän silloin saada koskaan otettua kuvia. Ainakaan noista ihanista torsoistani. Ne kun eivät hymyile. Tai hymyilevät, aina, mutta sen näkee vain, jos haluaa.

Minusta tuntuu, että saan aina selittää tällaisia pieniä oikkujani, enkä vähiten itselleni. Että ne eivät johdu materialistisuudestani tai pinnallisuudestani. Että minusta nyt vain tuntuisi hyvältä kuvata maailmaa sen pinkin/vaaleanpunaisen/kullan värisen kameran avulla. Jos minusta tuntuu hyvältä, silloin minulla on usein hyvä - tai parempi - mieli. Ehkä silloin olen myös muille mukavampi ja luon enemmän hyvää mieltä ympäristööni.

Minulla on mielikuva: ajelen pyörällä, jossa on sekä paljon vaihteita, pelkät käsijarrut että edessä tavarakori, aurinko paistaa, pysähdyn vangitsemaan kamerallani pienen hetken - elämyksen - juon päälle Lattea termaristani ja jatkan taas matkaa.

Enää puuttuu pyörä ja kamera. Termari on, mutta sen korkki on hukassa. Ja aurinko...

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kameraa ei osteta joka päivä, joten hyvä jos maltat odottaa oikeaa väriä. Ja minusta sen voi ajatella niinkin päin, ettei hyvä väri huonoa kameraa huononna, vaan tuo lisäarvoa.
Pikseleistä en mitään tiiä, mutta minä kysäisisin myyjältä myös kuinka hämärässä voi kuvata ilman salamaa. Minun vanha pokkari oli tässä surkea. Edes valoisana kesäpäivänä ei aina tahtonut saada sisällä kuvattua, ilman salamaa. Ja salama sitten... Se vääristää värejä ja varastaa shown niin monesti.

Ja pyörä ja termari ja kamera ja kauneuden taltioiminen... NIIN KANNATETTAVAA! Se vasta kaunista onkin, kun sitä valoa rupeaa näkemään ihan peruspäivänäkin. Sellaisenakin, jolloin sää ei suosi ja mieliala ei ole
huipussaan. KYLLÄ TÄMÄ TÄSTÄ!
-juulia-
Anonyymi sanoi…
Moi muru! Mulla ON pyörä jossa on 21 vaihdetta, pelkät käsijarrut JA tavarakori edessä! Vain pieni järjestelykysymys, ja toimii muuten LOISTAVASTI!! Kamerani ei ole pinkki, mutta punainen, ja metalliväri... ;)

Heidi

Suositut tekstit