arkea ja toivetta keväästä


Kuva: style.com/Erdem

Arki toi mukanaan kiireen. Tutun ja turhan. Yhtäkkiä kotini on yhtä myllerrystä. En ymmärrä, miten selviäisin perheen pyörittämisestä, kun tuntuu, etten saa itseäni ja omia sotkujani pidettyä kurissa heti kun on muka kiire. Onneksi edes mielessäni on  selkiytynyt, minne olen menossa. Helpottaa asioiden laittamista tärkeysjärjestykseen.

Yhdessä vaiheessa kirjoitin "varastoon" monta ruoka- ja viiniaiheista postausta, joita en kuitenkaan koskaan julkaissut. Monta samaan aihepiiriin liittyvää teemaa mielessäni päätin lopulta perustaa toisen blogin: Kulinarleidi maistelee. Tervetuloa jakamaan myös kulinaristista maailmaa kanssani!

Pakkaset ja arki ovat kuihduttaneet alkaneen uusien asukokonaisuuksien etsimisinnostuksenikin. Minulla on ehkä kaksi tai kolme vaatekertaa, joilla selviän tässä ilmassa. Ne alkavat olla aika käytettyjä. Uusia ei enää tee mieli ostaa. Kohtahan on jo kevät. Olen täysin vakuuttunut, että voisin elää talven kanssa, jos pakkasta olisi kuitenkin vain alle 10 astetta ja vaatekaapissa silloin paljon enemmän valinnanvaraa. Mutta tämä. Tämä on vain liikaa...

Samaan aikaan selailen kevään muotikatalogeja luodakseni mielikuvaa, mitä kevään tullen kaupoista voisi edes yrittää etsiä. Ja haaveilen. Nuo pitsit ja sifongit näyttävät juuri nyt niin raikkailta ja ihanilta.... Tuo Erdemin pitsitakki on yksi suosikeistani. Siinä yhdistyy kiehtovalla tavalla vanha ja uusi. Valentinolta voisin valita montakin mekkoa. On inspiroivaa nähdä heiltä mallisto, joka ei ole vain punaista ja mustaa.


 Kuva: style.com/Valentino


kuva: Style.com/Donna Karan

Erityisesti kevään ja kesän malleissa minua kiehtovat sellaiset, joissa yksityiskohtia on tuotu lantion seudulle mallin muuten ollessa yksinkertainen. Kuten tuossa Donna Karanin asussa. Ja nuo nuden värit. Niistä minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa! :)

Kommentit

Ilona sanoi…
Hienoa, tuo Donna Karanin mekko on selvästi tehty minun vartalolleni suopeaksi! :)

Oletko tulevana viikonloppuna menossa Finnish Catwalkiin?
Maarit sanoi…
Ilona: ei kun Donna Karanille. :) Olen menossa lauantai-aamuna katsomaan ensimmäistä näytöstä. Tällä kertaa en ole messuilla töissä.

Suositut tekstit