rentoutumista ja luovuudenpuuskiaOstin itselleni Women's Tea:tä. Halusin jotain uutta makua ja sorruin pakkauksen ja lupauksien edessä. Tee lupaa rentouttaa niin kehon kuin mielen muistuttaen samalla, kuinka tärkeää rentoutuminen on halutessamme päästä käsiksi sisäisen minämme kanssa. Ainesosien joukosta löytyy niin inkivääri, kaneli kuin voikukka, lakritsanjuuri ja väinönputkiuute vain osan mainitakseni. En tiedä, oliko se tämän teen ansiota vai syytä, että nukuin tänään neljän tunnin päiväunet - ja nyt olen aivan sekaisin päivästä ja vuorokauden ajasta.Tee lupaa myös auttaa luovuuden esiintuomisessa. Innostus ompeluun on taas kasvussa, tuskin kuitenkaan teen takia. Työn alla on coctailmekko, jota työstän ensin lakanakankaasta nuken päälle saadakseni luotua jonkinlaiset kaavat. Lopullinen versio toteutetaan vihreästä thai-silkistä. Tänään edistyi myös ajatus, että saisin kehittyä ompelijana - ja mahdollisesti joku päivä ompelijan paperin käteeni. Alku tämäkin.
Päivän hyvä teko itselle: hyvinvointiteetä ja pitkät kauneusunet

Kommentit

Ilona sanoi…
Minä ostin joulun alla myös hyvinvointiteetä! Clipperin Organic Deox-luomuteetä. En tiedä onko sillä mitään vaikutusta, mutta se maistuu niin hyvälle että latkin sitä nyt lähes päivittäin :)

Olen muuten haaveillut myös sovitusnukesta, ehkä jonain päivänä sitten...
Maarit sanoi…
Ilona: Nukkea suosittelen, teetä myös! :) Olen jäänyt koukkuun molempiin. Inkivääri ja mustapippuri nähtävästi tekevät mausta hieman polttavan.

Suositut tekstit