Yllätyksiä vaatekomerossa?

Tänään ajattelin käydä vaatekaappiani läpi uusien vaateyhdistelmien löytämisen toivossa. Samalla aion opetella kuvaamaan vaatteita itselaukaisimen avulla. Tätä varten hankin pienen jalustan kameralle, jotta se pysyisi paikallaan - jalusta on niin pieni, että se on melkein jo söpö. Sopii hyvin pienen vaaleanpunaisen kamerani pariksi. :)Taustalle laitan soimaan Nina Garcian kirjassaan "The Style Strategy" laatiman soittolistan vaatekaapin läpikäynnille. Listalta löytyy mm. Christina Aguileran Beautiful, No Doubtin Just a Girl, Princen Rasberry Beret, Abban Dancing Queen, Madonnan Vogue ja monen monta muuta. Sopivassa suhteessa itsevarmuutta luovaa, oman itsensä kauneudesta muistuttavaa ja energisoivaa musiikkia. Nina suosittelee tietenkin samppanjaa sopivan rentouden saavuttamiseksi. Itse taidan tyytyä tällä kertaa hyvään punaviiniin.

Ensin valitsen alaosan. Sitten kokeilen sen kanssa lähes kaikki yläosat löytääkseni sopivia yhdistelmiä. Lopputuloksena on toivottavasti läjä vaatteita, jotka pääsevät kierrätykseen, monta uutta yhdistelmää arkeani piristämään ja lista vaatteista, joita kaapini vielä kaipaa. Metodit, joita käytän asiakkaideni vaatekaappeja läpikäydessäni, tulevat nyt testatuiksi myös omassa kaapissani.Toivon itseltäni luovuutta, rajojen ylittämistä ja kykyä nähdä uudella tavalla. Ehkä myös löydän uudelleen sisäisen ladyni - hulluttelevan ja pukeutumisesta nauttivan - joka näyttäytyi mm. omissa kolmekymppisissään aikoinaan kuvatun näköisenä... :)

Kommentit

Prefecta sanoi…
Tuo on hyvä systeemi että joskus vähän kokeilee värkätä valmiita vaateyhdistelmiä. Mä tein joskus vuonna 4 oikein kuvaston itelleni ja sen perusteella mulla oli aika pitkään tositosi toimiva vaatevarasto. Uutta ostin sillä periaatteella, että alaosan pitää sopia vähintään 3 yläosaan ja päinvastoin.

terv. Prefecta
http://anotherfabday.blogspot.com
Maarit sanoi…
Prefecta: Ihanaa kuulla, että joku on tehnyt kuvaston!!! Mä olen haaveillut pitkään kuvastosta, jossa olisi kaikki kenkäni. Voisin aamukahvin ääressä valita aina sopivimmat. :D

Suositut tekstit