Tämän vuoden puolella


Voisiko kauniimpana vuosi alkaa? Puiden oksillakin on lumipeite ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Voi kun olisi koko loppuvuosi tällaista: valoisaa ja kaunista. Skoolaan vielä kerran tälle ja tulevalle...

Vuoden vaihtumista todistin erityisen leppoisissa merkeissä: lämpöisesti sisätiloista sohvalla istuen, taivaalle nousevia raketteja katsellen. Juhlamekon sijaan päällä oli lämmin villatunika ja jalassa matalat saappaat - jotta yöllä olisi helppo hipsiä kotiin. Ei viime hetken mekkopaniikkia Zarassa tai juhlakorkkareissa palelua ulkona. Tällä kertaa tämä tuntui hyvältä, vaikka yleensä haluan käyttää kaikki mahdollisuudet pikkumustien ulkoilutukseen hyväksi.

Uskon vakaasti siihen, että muiden on hyvä olla ihmisen lähellä, jos hänellä itsellään on hyvä olla itsensä kanssa. Saavutettuani hiljattain hyvän olon itseni kanssa, päätin tehdä tosissani töitä sen eteen, että se hyvä olo säilyisi. Jokainen suhdehan vaatii hieman työskentelyä, eikö? Tunnen, että olen sekä sen velkaa itselleni niin myös sen ansainnut. Tämä siis lupaukseni tälle vuodelle: olla hyvä itselle.

Aloitin kirjoittamalla tauluun, että olen ihana.

Ihanaa Vuotta 2010! Toivotaan, että se tuo mukanaan paljon unelmien täyttymystä, onnellisuutta ja iloa, rauhaisaa eloa... :)

Kommentit

Ilona sanoi…
Juuri kirjoittelin omaan blogiini, että aion tehdä itselleni joka päivä jotain hyvää vuonna 2010!

Samoilla linjoilla siis ollaan :)
Maarit sanoi…
Ilona: Hyvä linja. Pidetään siitä kiinni. :)

Suositut tekstit